Naar de pagina index

Twente Clinics

ZGT+TC links uitgelijnd klein

Er is een toenemende vraag naar behandelingen in de dermatologie die recentelijk niet meer door uw ziektekostenverzekeraar worden vergoed. U kunt daarbij denken aan de behandeling van bepaalde vormen van spataderen en allerlei goedaardige huidgezwelletjes zoals moedervlekken, fibroompjes en steelwratjes. Deze huidaandoeningen zijn niet gevaarlijk voor uw gezondheid maar kunnen u wel veel klachten geven. Spataderen kunnen bijvoorbeeld klachten van vermoeide, zware gevoelens van de benen geven. Sommige goedaardige moedervlekken kunnen vaak irriteren of zelfs gaan ontsteken.

Bij Twente Clinics werken ervaren dermatologen die gespecialiseerd zijn in de behandeling van al deze aandoeningen. Bij Twente Clinics ontvangt u hoog-kwalitatieve medisch specialistische zorg die u gewend bent in een ziekenhuis tegen een scherpe, betaalbare prijs. Twente Clinics, uw medische partner in de dermatologie!

Op de volgende pagina's leest u wie wij zijn, vindt u meer informatie over de aandoeningen die wij behandelen en leest u hoe wij deze aandoeningen bij ZGT Twente Clinics behandelen. Wilt u een afspraak maken bij Twente Clincs? Dat leest u op de pagina 'afspraak maken'. 

team

Contactinformatie

Twente Clinics ziekenhuislocatie Hengelo

polikliniek Hengelo

Route polikliniek 0.14 088 708 53 40
Bezoekadres
Geerdinksweg 141,
7555 DL, Hengelo
Uitgebreide contactgegevens Routeplanner
Bezoekadres
Geerdinksweg 141
7555 DL Hengelo
Postadres
Geerdinksweg 141
7550 AM Hengelo

Afspraak maken

Telefoonnummer
088 708 53 40

Routegegevens

Routenummer polikliniek
0.14

Openingstijden en opmerkingen

Locatie
Ziekenhuis locatie Hengelo

Overige gegevens

E-mail secretariaat
info@twenteclinics.nl
Route
-
Website
www.twenteclinics.nl