Werken bij ZGT

Gastvrij en deskundig

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt bij aan gezondheid met de beste zorg in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT biedt zorg op de meest gastvrije en deskundige manier, in nauwe samenspraak met de patiënt.

ZGT Academie

We leiden professionals in de zorg op, omdat deskundigheid voor ons van het grootste belang is. Opleiding, onderwijs en onderzoek zijn voor ZGT een kerntaak. ZGT Academie coördineert, verzorgt en ondersteunt al deze activiteiten.

Meer over ZGT Academie
Lucinda Soetman Heb jij een vraag over een opleiding? Ik help je graag. Lucinda, ZGT Academie

Werken bij ZGT

Wij zijn een opleidingsziekenhuis. We leiden professionals in de zorg op, omdat deskundigheid voor ons van het grootste belang is. Naast patiëntenzorg zijn opleiding, onderwijs en onderzoek voor ZGT een tweede kerntaak.

Hoofdingang ZGT Almelo Heb jij een vraag over wonen en werken in Twente? P&O helpt je graag verder. Afdeling P&O

Wonen en werken in Twente

In Almelo en Hengelo is altijd wat te doen.

Meer informatie

Vrijwilligers

Dankzij de onmisbare inzet van onze vrijwilligers bieden we extra betrokkenheid, persoonlijke aandacht en ondersteuning, als aanvulling op de deskundige zorg van onze medewerkers. De éxtra tijd en aandacht van ruim 300 vrijwilligers draagt eraan bij dat onze patiënten en bezoekers zich meer op hun gemak voelen.

Vrijwilligers bij ZGT
Mary Weber Het gaf zo’n kick, ik kreeg er vleugels van. Mary Weber, vrijwilliger bij ZGT