Medewerkers van ZGT

Werken bij ZGT

Wij zijn ZGT, hét in Twente gewortelde topklinische ziekenhuis in Almelo en Hengelo waar aandacht voor de patiënt en mens centraal staat. Een plek waar wij met plezier werken en waar we duurzaam inzetten op vooruitstrevende verbeteringen in de zorg. ZGT heeft de kennis, kunde en het enthousiasme om de regionale uitdagingen in de gezondheidszorg aan te gaan. Met ruim 3200 gedreven medewerkers en 300 vrijwilligers zetten wij ons in samenwerking met patiënten, naasten en andere zorgaanbieders dag en nacht in voor de beste zorg in Twente. Daar zijn wij onmeunig trots op!

Werken bij ZGT, iets voor jou?

Haal het beste uit jezelf en werk samen met ons aan topzorg. Wij bieden een werkomgeving waarin professionaliteit, samenwerking, opleiding en onderzoek centraal staan. Bij alles wat wij doen, willen we het beste doen. Voor onze patiënten, hun naasten en iedereen waarmee we samenwerken. Goede zorg bieden wij samen en met aandacht voor elkaar. Dus ook voor jou! Wij bieden jou volop mogelijkheden om je zowel persoonlijk- als professioneel te ontwikkelen.

ZGT Academie

We leiden professionals in de zorg op, omdat deskundigheid voor ons van het grootste belang is. Opleiding, onderwijs en onderzoek zijn voor ZGT een kerntaak. ZGT Academie coördineert, verzorgt en ondersteunt al deze activiteiten.

Meer over ZGT Academie
Lucinda Soetman "Heb je een vraag over een opleiding? Ik help je graag." Lucinda, ZGT Academie
Hoofdingang ZGT Almelo Heb je een vraag over wonen en werken in Twente? P&O helpt je graag verder. Afdeling P&O

Wonen en werken in Twente

Meer informatie

Vrijwilligers

Dankzij de onmisbare inzet van onze vrijwilligers bieden we extra betrokkenheid, persoonlijke aandacht en ondersteuning, als aanvulling op de deskundige zorg van onze medewerkers. De éxtra tijd en aandacht van ruim 300 vrijwilligers draagt eraan bij dat onze patiënten en bezoekers zich meer op hun gemak voelen.

Vrijwilligers bij ZGT
Mary Weber "Het gaf zo’n kick, ik kreeg er vleugels van." Mary Weber, vrijwilliger