Logo ZGT Logo, terug naar Home
Operatieassistent

2 medisch secretaresses (MR19-AH089)

  • poliklinische afdeling revalidatiegeneeskunde
  • 9 mei 2019
  • 24 uur en 32 uur per week

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT werkt aan continue verbetering en innovatie van zorg en biedt de deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

 

Voor de poliklinische afdeling revalidatiegeneeskunde van ZGT, locatie Almelo, zijn wij op zoek naar 2 medisch secretaresses.

 

Jouw werkomgeving en functie

Bij de poliklinische afdeling revalidatiegeneeskunde werken revalidatieartsen en medisch secretaresses. Revalidatie is een algemeen begrip. Op de polikliniek revalidatie komen kinderen en volwassen die in hun dagelijks functioneren belemmerd worden door de gevolgen van ziekte, een ongeval of aangeboren aandoening. De gevolgen hiervan zijn complex en vaak blijvend. Op de afdeling revalidatie is er sprake van specialistische revalidatie. Bij specialistische revalidatie werken meerdere disciplines intensief samen met en voor de patiënt. Het doel van specialistische revalidatie is het verbeteren van het lichamelijk, emotioneel of maatschappelijk functioneren. Samen werken ze met patiënten die moeten leren leven met beperkingen. Revalideren is leren zo zelfstandig mogelijk te leven met een chronische ziekte of een blijvende beperking. 

Als medisch secretaresse bij de polikliniek revalidatie heb je een ondersteunende en administratieve rol. Je ontvangt onze patiënten. Je toont je betrokkenheid door op een vriendelijke wijze vragen te stellen en vragen te beantwoorden. Je verricht balie- en receptiewerkzaamheden, binnenkomend telefoonverkeer komt bij jou terecht waarna jij zorgt voor een correcte afhandeling. Jij bereidt de spreekuren voor en bewaakt vervolgens de continuïteit en doorlooptijd. Verder verzorg je de correspondentie, beheer je de planning en de agenda. Je voelt je verantwoordelijk voor het creëren van een gastvrije omgeving voor onze patiënten en bezoekers.

 

Jouw profiel

Je hebt een HAVO diploma en een diploma van de opleiding tot medisch secretaresse, waarbij wij ervan uit gaan dat je de medische terminologie beheerst. Als je ervaring hebt met HIX, EPD, Windows en Word beschouwen wij dat als een pré. 

Verder vinden we het belangrijk dat je gastvrij bent, collegiaal en representatief. Dat je goed kunt samenwerken en accuraat, flexibel en deskundig uitvoert wat er nodig is. Dat je initiatiefrijk bent, het werk ziet liggen en kunt genieten van de dynamiek van je werkomgeving. Het is voor ons vanzelfsprekend dat je je zowel mondeling als schriftelijk goed kunt uitdrukken. Het is geen probleem voor je om op beide ZGT locaties te werken.

Wij bieden graag de mogelijkheid om een dag(deel) met ons mee te kijken!

 

Wij bieden

Een arbeidsovereenkomst voor 32 uur (88,89%), die wij graag per 01 juli a.s. zouden willen laten ingaan en een arbeidsovereenkomst voor 24 uur (66,67%), die zo spoedig mogelijk kan ingaan. Beide dienstverbanden zijn in eerste instantie voor de duur van één jaar. Daarna is het mogelijk het dienstverband voort te zetten voor onbepaalde tijd. 

Jouw salaris is ingedeeld in FWG 35 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 1.792,= (35-0) en maximaal € 2.665,= (35-11) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.
De CAO Ziekenhuizen is van toepassing.
Je hoeft bij aanstelling niet voldoende beschermd te zijn tegen Hepatitis B, bij aanstelling krijg je een vaccinatie aangeboden.
Voorwaarde voor aanstelling is dat je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

 

Overige informatie

Wij hebben deze vacature geplaatst op 09 mei 2019. Stuur je sollicitatie (uitsluitend per mail) vóór 22 mei 2019 naar a.hoffman@zgt.nl onder vermelding van het vacaturenummer MR19-AH089, ter attentie van Antoinette Hoffmann, Mobiliteit & Recruitment.

Wilma van Oostenbrugge, unithoofd, kan je meer informatie geven over deze vacature, telefoon 088 708 5789.
De sollicitatiegesprekken vinden plaats op maandag 27 mei a.s. vanaf 16.00 uur op onze locatie Almelo.

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O.

 

Privacy

Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.