2 Gezondheidszorgpsychologen, 20-36 uur per week

Wil jij werken in een topklinisch ziekenhuis? Zoek jij uitdaging in je werk en wil jij je graag blijvend ontwikkelen als zorgprofessional? Dan is ZGT de werkgever voor jou! 

Voor onze afdeling medische psychologie zijn wij op zoek naar

2 Gezondheidszorgpsychologen, 20-36 uur per week 

Wat ga je doen? 
Als psycholoog binnen het ziekenhuis lever je een essentiële bijdrage aan de zorg voor patiënten die door de medisch specialisten worden doorverwezen omdat er een verband wordt vermoed tussen lichamelijke en psychische klachten. Binnen multidisciplinaire projecten ben jij dé expert binnen jouw vakgebied. In plaats van dat je als GZ-psycholoog een regierol aanneemt waarbij je veel tijd kwijt bent aan administratie, ben je in deze rol echt bezig met de inhoud en daarnaast werk je ook aan overstijgende projecten. De projecten en patiënten zijn zeer divers en de behandeltrajecten over het algemeen relatief kort. Dit maakt het werk voor jou als gezondheidszorgpsycholoog binnen ZGT zeer divers en constant uitdagend.
Voor deze vacature zijn we op zoek naar een gezondheidszorgpsycholoog die inzetbaar is voor diverse aandachtsgebieden zoals psychiatrie, bariatrie, diabetes en oncologie. Het gaat dan bijvoorbeeld om (persoonlijkheids)diagnostiek maar ook om behandeling bij angst/stemmigs problematiek of acceptatieproblematiek. Wij zoeken ook een collega die neuropsychologische diagnostiek en behandelingen voor de neurologie en geriatrie gaat doen. Bij de invulling van de werkzaamheden kan rekening gehouden worden met jouw ervaring en affiniteit met de doelgroepen.
Het team van de afdeling medische psychologie bestaat uit ongeveer 30 collega’s: klinisch psychologen, gezondheidszorgpsychologen, klinisch neuropsychologen, master psycholoog, orthopedagoog, psychologisch medewerkers en secretaresses. Ook zijn er verschillende opleidingsplaatsen.

Wat breng je mee?
Je bent ingeschreven in het register gezondheidszorgpsycholoog (art. 3 wet BIG). Ervaring binnen de ziekenhuiszorg is een pré. Affiniteit met de ziekenhuiszorg is een vereiste. Als persoon ben je een enthousiaste en bevlogen collega. Je kunt goed zelfstandig werken en bent sterk in de samenwerking met verwijzers en andere behandelaren. Je bent verbonden/wilt je verbinden aan de regio. 

Wij bieden jou
De arbeidsovereenkomst is voor onbepaalde tijd. Het dienstverband kan zo spoedig mogelijk ingaan. Het aantal uren gaat in overleg waarbij het contract minimaal 20 uur (55,56%) tot maximaal 36 uur (100%) gemiddeld per week is.
Jouw salaris is ingedeeld in FWG 65 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 3.850,= (65-0) en maximaal € 5.801,= (65-16) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.
Als gezondheidzorgpsycholoog ben je lid van de medische staf (CMS) van het ZGT. Je wordt hierdoor betrokken bij de ontwikkelingen binnen het ziekenhuis en kan hierbij ook meedenken.
Omdat wij onze medewerkers graag stimuleren te blijven ontwikkelen, heb je bij ZGT toegang tot het platform GoodHabitz. Hier kun je allerlei workshops/trainingen volgen zodat jij je op persoonlijk, maar ook professioneel vlak kunt blijven ontwikkelen. We kennen ook een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, ORT toeslagen, reiskostenvergoeding, etc. 
De CAO Ziekenhuizen is van toepassing.
Voorwaarde voor aanstelling is dat je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

Aangenaam!
Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt als Topklinisch Ziekenhuis bij aan betere zorg door continu te werken aan verbetering en innovatie. ZGT is lid van de STZ en biedt naast goede basiszorg ook gespecialiseerde zorg op hoog niveau aan patiënten in Twente en omstreken. Daarnaast biedt ZGT zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, Qualicor Europe-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Overige informatie
Wij hebben deze vacature geplaatst op 28 april 2022.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ilse van Tilborg, klinisch neuropsycholoog/medisch manager, te bereiken op het telefoonnummer van de afdeling medische psychologie, 088 708 5311.

 

Solliciteer

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O. Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement. Acquisitie naar aanleiding van een vacature wordt niet op prijs gesteld.