Activiteitentherapeut geriatrie

Wil jij werken in een topklinisch ziekenhuis? Zoek jij uitdaging in je werk en wil jij je graag blijvend ontwikkelen als zorgprofessional? Dan is ZGT de werkgever voor jou! 

Voor de geriatrie zijn wij, wegens zwangerschapsverlof van een collega, op zoek naar een

Activiteitentherapeut 

Wat ga je doen? 
Geriatrie is het medisch specialisme dat zich specifiek richt op de zorg voor de kwetsbare oudere patiënt in het ziekenhuis. De geriatrie legt zich toe op ouderen met meerdere aandoeningen tegelijkertijd.
De activiteitentherapie is hier een essentieel onderdeel van. Je verricht werkzaamheden binnen de gestelde wettelijke kaders en conform de richtlijnen van het multidisciplinair behandelteam. Jouw werkzaamheden bestaan uit het observeren van patiënten en toepassen van interventies, om zo een bijdrage te leveren aan behandeling en/of herstel. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opzetten, uitvoeren en evalueren van de activiteitentherapie. Binnen de individuele en groepstherapie is de doelstelling om deze patiënten te reactiveren, te resocialiseren, vaardigheden aan te leren, gedragsverandering te bewerkstelligen en/of ontspanning aan te bieden.

Wat breng je mee?
Je hebt een op de activiteitentherapie gerichte opleiding op HBO-niveau afgerond (Social Work/SPH) en hebt kennis van geriatrische en psychiatrische ziektebeelden en daarbij behorende problematiek van patiënten. Je vindt het prettig om in teamverband te werken en bezit daarnaast een grote mate van zelfstandigheid. Daarnaast is out-of-the-box werken en denken een pré. Je hecht waarde aan een gastvrije zorgverlening, waarin de ondersteuning van de patiënt centraal staat. Je wordt enthousiast van veranderingen en werkt mee aan de verdere ontwikkeling van de afdeling. Voorwaarde voor aanstelling is dat je voldoende beschermd bent tegen Hepatitis B en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

Wij bieden jou
De arbeidsovereenkomst is voor bepaalde tijd, voor de duur van een jaar. Het dienstverband kan ingaan per 01 januari 2023. Het aantal arbeidsuren bedraagt gemiddeld 24 uur (66,67%) per week.
Jouw salaris is ingedeeld in FWG 45 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 2.554,- (45-0) en maximaal € 3.468,- (45-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.
Omdat wij onze medewerkers graag stimuleren te blijven ontwikkelen, heb je bij ZGT toegang tot het platform GoodHabitz. Hier kun je allerlei workshops/trainingen volgen zodat jij je op persoonlijk, maar ook professioneel vlak kunt blijven ontwikkelen. We kennen ook een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, etc. De CAO Ziekenhuizen is van toepassing.

Aangenaam!
Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt als Topklinisch Ziekenhuis bij aan betere zorg door continu te werken aan verbetering en innovatie. ZGT is lid van de STZ en biedt naast goede basiszorg ook gespecialiseerde zorg op hoog niveau aan patiënten in Twente en omstreken. Daarnaast biedt ZGT zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, Qualicor Europe-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Overige informatie
Wij hebben deze vacature geplaatst op 15 september 2022. Stuur je sollicitatie vóór 05 oktober a.s.
De sollicitatiegesprekken vinden plaats op vrijdag 14 oktober 2022.

 

 

Solliciteer

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O. Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement. Acquisitie naar aanleiding van een vacature wordt niet op prijs gesteld.