Adviseur Medisch Specialistisch Spoor

Wil jij bijdragen aan de benodigde verbindingen tussen MST en ZGT voor het succes van onze samenwerking op het gebied van medisch specialistische zorg in de regio? Bekijk dan snel onze vacature!

Voor het programma Medisch Specialistisch Spoor, een samenwerking tussen ZGT en MST op het gebied van de medisch specialistische zorg in de regio, zijn wij op zoek naar een 

Adviseur Medisch specialistisch Spoor 

Wat ga je doen? 
Als adviseur Medisch Specialistisch Spoor werk je zowel in MST als in ZGT. In nauwe samenwerking met de programmamanager Medisch Specialistisch Spoor faciliteren jullie alles wat nodig is voor de succesvolle medisch specialistische samenwerking tussen MST en ZGT. Vanuit jouw rol lever je een belangrijke bijdrage aan het creëren van de hiervoor benodigde verbindingen tussen de organisaties. Functioneel word je aangestuurd door de programmamanager en hiërarchisch val je onder de Raden van Bestuur.

De grote uitdaging die wij jou bieden is het realiseren van samenwerking tussen twee zelfstandige organisaties, met verschillende dynamieken maar met een gezamenlijk doel. Beide organisaties hebben een eigen EPD en een eigen financiering wat uitdagingen biedt op het gebied van wet- en regelgeving.

Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden en uitwerken van werksessies en afspraken met vakgroepen, lijnmanagement en ondersteunende afdelingen. Je schrijft beleidsstukken (waaronder de samenwerkingsplannen). Je fungeert als sparringpartner en rechterhand van de programmamanager. Je zorgt dat de deadlines en acties die spelen in de samenwerking bewaakt en opgevolgd worden.

Wie ben jij?

  • Je hebt een HBO/academisch werk- en denkniveau en ervaring met project- en verandermanagement in de gezondheidszorg is een pré. Je hebt kennis van en inzicht in de structuur van de ziekenhuisorganisatie, bestuurlijke verhoudingen, beleids- en besluitvormingsprocessen en financiering.
  • Je werkt zelfstandig en weet daarbij het goede moment te vinden voor afstemming. Je bent flexibel qua werktijden en bent zonodig ook beschikbaar in de avonduren.
  • Als persoon ben je een gedreven verbinder die gezond nieuwsgierig is en onafhankelijk van MST/ZGT kan acteren met oog voor de samenwerking met stakeholders en de organisaties.

Wij bieden jou

  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd voor 24 uur (66,67%) gemiddeld per week.
  • FWG 65 CAO ziekenhuizen, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 3.850,- en maximaal € 5.801,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. De CAO Ziekenhuizen kent een 36-urige werkweek.
  • Daarnaast zijn er ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, reiskostenvergoeding en tot 57 naar keuze te besteden persoonlijke levensfase budget uren per jaar. Beide ziekenhuizen hebben een zeer actieve personeelsvereniging.

Wie zijn wij?
Het programma Medisch Specialistisch Spoor is een samenwerkingsverband tussen de ziekenhuizen ZGT en MST. Het programma beoogt de kwaliteit, toegankelijkheid en beschikbaarheid van de medisch specialistische zorg voor de patiënten verder te verbeteren en de beschikbaarheid van ziekenhuiszorg zoveel mogelijk binnen de regio zeker te stellen.  Het programma ressorteert onder de beide Raden van Bestuur. Voor de aansturing van het programma is een fulltime programmamanager aangesteld. Het programmateam bestaat daarnaast uit een adviseur, een secretaresse en een communicatieadviseur. Afhankelijk van het onderwerp wordt aanvullend externe expertise ingezet.

Overige informatie

We ontvangen graag jouw sollicitatie uiterlijk 02 april 2023 via onderstaande sollicitatiebutton. Maar wacht niet te lang met solliciteren! Bij veel interesse kan het zijn dat we de vacature eerder sluiten. 
Wil je eerst meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met Karin Mulder-Dollekamp (06  31 751 264), programmamanager Medisch Specialistisch Spoor.

 

Solliciteer

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O. Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement. Acquisitie naar aanleiding van een vacature wordt niet op prijs gesteld.