Afdelingssecretaresse A1

Wil jij werken in een topklinisch ziekenhuis? Zoek jij uitdaging in je werk en wil jij je graag blijvend ontwikkelen als zorgprofessional? Dan is ZGT de werkgever voor jou! 

Voor de afdeling A1 (shortday/dagopname) en het OKC (operatie complex) zijn wij op zoek naar een

Afdelingssecretaresse 

Wat ga je doen? 
Jouw voornaamste werkzaamheden zullen zijn:
• Het verrichten van werkzaamheden ten behoeve van de routing en planning van de patiënt van opname tot ontslag.
• Behandelen van inkomend en uitgaand telefoonverkeer.
• Administratieve taken waaronder het werken in het elektronisch patiëntendossier.
• Notuleren van vergaderingen.
• Je zult afwisselend ingeroosterd worden op de verpleegafdeling of het OKC.
• Een groot deel van de taken bestaan uit het plannen van de patiënten.

Wat breng je mee?
Je hebt een opleiding HAVO of MBO niveau 4, secretariële richting. Voor deze functie is tevens kennis van de medische terminologie vereist. Je hebt een goede computervaardigheid en je beschikt over een goed organisatorisch inzicht. Tevens beschik je over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden. Wij zoeken iemand die beschikt over goede sociale vaardigheden. Je bent in staat zelfstandig en in teamverband te werken. Je hebt een representatieve en gastvrije uitstraling. Voorwaarde voor aanstelling is dat je voldoende beschermd bent tegen Hepatitis B en dat je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

Wij bieden jou
De arbeidsovereenkomst is voor onbepaalde tijd. Het dienstverband gaat op 01 oktober 2022 in. Het aantal uren bedraagt gemiddeld 16 uur (44,44%) per week.
Jouw salaris is ingedeeld in FWG 35 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 2.028,= (35-0) en maximaal € 2.972,= (35-11) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

Omdat wij onze medewerkers graag stimuleren te blijven ontwikkelen, heb je bij ZGT toegang tot het platform GoodHabitz. Hier kun je allerlei workshops/trainingen volgen zodat jij je op persoonlijk, maar ook professioneel vlak kunt blijven ontwikkelen. We kennen ook een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, ORT toeslagen, reiskostenvergoeding, etc. De CAO Ziekenhuizen is van toepassing.

Aangenaam!
Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt als Topklinisch Ziekenhuis bij aan betere zorg door continu te werken aan verbetering en innovatie. ZGT is lid van de STZ en biedt naast goede basiszorg ook gespecialiseerde zorg op hoog niveau aan patiënten in Twente en omstreken. Daarnaast biedt ZGT zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, Qualicor Europe-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Overige informatie

Wij hebben deze vacature geplaatst op 4 augustus 2022. Stuur je sollicitatie vóór 29 augustus a.s..

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdag 15 september 2022.

Solliciteer

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O. Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement. Acquisitie naar aanleiding van een vacature wordt niet op prijs gesteld.