AIOS en ANIOS radiologie

Voor MRON zijn wij op zoek naar

AIOS (2 fte ZGT) en ANIOS (2 fte MST) radiologie

Als radioloog ben jij de expert op het gebied van beeldvormende diagnostische technieken. Wil jij werken en leren in een laagdrempelige en afwisselende leeromgeving? Lees dan snel verder, want voor de Onderwijs- en Opleidingsregio Noord- en Oost-Nederland zijn wij op zoek naar enthousiaste AIOS radiologie en ANIOS radiologie.

De maatschappen radiologie van Medisch Spectrum Twente (MST), Ziekenhuisgroep Twente (ZGT) en Streekziekenhuis Koningin Beatrix (SKB) zijn gefuseerd in MRON (= Maatschap Radiologie Oost-Nederland). Zowel in ZGT als in MST bieden wij de volledige opleiding tot radioloog, waarbij het derde opleidingsjaar plaats vindt in het UMC Groningen. De opleiding tot radioloog duurt vijf jaar. In ZGT zijn 10 AIOS in opleiding en in MST werken in totaal 8 AIOS en 1 ANIOS binnen de radiologie. Dit betekent dat er altijd iemand is die met je kan sparren over opleidingsvraagstukken. Op wetenschappelijk gebied wordt er samengewerkt met de Universiteit Twente. MRON biedt regionaal onderwijs en regionale refereeravonden waarbij kennis volop gedeeld kan worden.

Jij brengt mee
Ben jij die enthousiaste en ambitieuze basisarts met aantoonbare belangstelling voor de radiologie en/of nucleaire geneeskunde? Beschik je over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden? Dan zoeken wij jou!

Overige informatie
Wij hebben deze vacature geplaatst op 11 augustus. Stuur je sollicitatie vóór 28 november a.s.
De sollicitatiegesprekken vinden in overleg plaats.
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met dr. P.J. van Laar, opleider ZGT via 088 708 3665 of met dr. C.A.H. Klazen, opleider MST via 053 487 3200.

Solliciteer

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O. Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement. Acquisitie naar aanleiding van een vacature wordt niet op prijs gesteld.