Algemeen psychiatrisch verpleegkundige

Ben jij toe aan een andere stap als zorgprofessional? Wil je werken in een topklinisch ziekenhuis? Dan is ZGT de werkgever voor jou!

Voor onze ouderenpsychiatrie zijn wij op zoek naar een
Algemeen psychiastrisch verpleegkundige 

Wat ga je doen? 
Als verpleegkundige op de afdeling maak je deel uit van een afdeling die volop in ontwikkeling is. Op de afdeling ouderenpsychiatrie is de zorgvraag zowel psychisch als somatisch van aard. Je ondersteunt de patiënt op hun pad naar herstel of bij het leren omgaan met de diagnose en de situatie. Je bent binnen een multidisciplinair team verantwoordelijk voor het uitvoeren en coördineren van de individuele verpleegkundige patiëntenzorg voor de (toegewezen) patiënten op de afdeling. Je bent het aanspreekpunt voor zowel patiënt als familie. De kwaliteit en continuïteit van het totale zorgverleningsproces rondom de patiënt wordt door jou als coördinerend verpleegkundige bewaakt en gewaarborgd. Je schakelt met gemak tussen de diverse disciplines in ons ziekenhuis en je kunt in de hectiek van alledag prioriteiten stellen.

Wat breng je mee?
Je bent in het bezit van het diploma verpleegkundige niveau 6 (HBO-V) met relevante werkervaring in de psychiatrie. Uiteraard ben je BIG geregistreerd en heb je affiniteit met het specialisme en je bent bereid alle diensten te draaien. Je hebt de gave om het goede op het goede moment te bieden aan kwetsbare ouderen die psychiatrische en somatische zorg nodig hebben. Je hebt geduld en ook doorzettingsvermogen en de wijsheid het juiste te doen in de vaak complexe situaties. Je voelt je thuis in een dynamische omgeving. Je bent flexibel en beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden. Je toont verantwoordelijkheidsgevoel en bent bereid actief deel te nemen aan de ontwikkeling op de afdeling.

Je ziet een goede werkhouding en -instelling als voorwaarde voor kwaliteit. Je werkt conform de protocollen en procedures van de afdelingen. Je blijft op de hoogte van de ontwikkelingen in het vakgebied en kunt goed meebewegen met plotselinge veranderingen in de zorg. Je werkt zelfstandig in teamverband en bent leergierig en assertief. Je vindt het niet vreemd om te reflecteren op werkhouding en gedrag en bent in staat hierover feedback te geven en te ontvangen.


Wij bieden jou
De arbeidsovereenkomst is voor onbepaalde tijd. Het aantal uren bedraagt gemiddeld 36 uur (100%) per week.
Het salaris is ingeschaald in FWG 50 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 2.526,= (50-0) en maximaal € 3.774,= (50-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.
De CAO Ziekenhuizen is van toepassing.
Voorwaarde voor aanstelling is dat je voldoende beschermd bent tegen Hepatitis B en een Verklaring Omtrent Gedrag kunt overleggen.

Aangenaam!
Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt als Topklinisch Ziekenhuis bij aan betere zorg door continu te werken aan verbetering en innovatie. ZGT is lid van de STZ en biedt naast goede basiszorg ook gespecialiseerde zorg op hoog niveau aan patiënten in Twente en omstreken. Daarnaast biedt ZGT zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, Qualicor Europe-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Overige informatie

Wij hebben deze vacature geplaatst op 06 oktober 2021. Stuur je sollicitatie vóór 26 oktober a.s..

De sollicitatiegesprekken vinden in overleg plaats.

 

Solliciteer

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O. Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement. Acquisitie naar aanleiding van een vacature wordt niet op prijs gesteld.