Algemeen verpleegkundige

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT heeft een topklinische ambitie en draagt bij aan betere zorg door continue te werken aan verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Voor de Acute Opname Afdeling (AOA) van ZGT zijn wij op zoek naar een

Algemeen verpleegkundige

Ben jij een algemeen verpleegkundige op een verpleegafdeling, en zoek je een nieuwe uitdaging, onvoorspelbaarheid op een dynamische, groeiende afdeling? Als algemeen verpleegkundige op de AOA bieden we je de mogelijkheid om de modules acute zorg te volgen. Ben je daarnaast geïnteresseerd in een vervolgopleiding binnen de acute zorg? De AOA is hiervoor een goede basis.

Jouw werkomgeving en functie 
De AOA is een afdeling waar ongeplande patiënten van verschillende specialismen worden opgenomen. De afdeling is gericht op patiënten die met spoed opgenomen worden, dan wel wachten op diagnostiek en het starten van behandeling. Patiënten verblijven maximaal 48 uur op de AOA vanwaar overplaatsing naar een andere verpleegafdeling kan plaatsvinden of men rechtstreeks naar huis gaat.

Als algemeen verpleegkundige ben je werkzaam op een dynamische afdeling. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren en coördineren van de individuele verpleegkundige patiëntenzorg voor de (toegewezen) patiënten op de AOA. Je bent het aanspreekpunt voor zowel patiënt als familie. De kwaliteit en continuïteit van het totale zorgverleningsproces rondom de patiënt wordt door jou bewaakt en gewaarborgd. Het uitvoeren van patiëntenzorg op maat staat bij jou dan ook centraal. Je schakelt makkelijk tussen de diverse disciplines in ons ziekenhuis en je kunt in de hectiek prioriteiten stellen en goed omgaan met onvoorspelbare situaties.

Jouw profiel 
Je bent in het bezit van het diploma verpleegkundige niveau 6 en BIG geregistreerd. Je bent toe aan een nieuwe uitdaging op een afdeling met een grote variatie aan specialismen. Je voelt je thuis in een dynamische omgeving met onvoorspelbare situaties. Je bent flexibel en beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden. Je toont verantwoordelijkheidsgevoel en bent bereid actief deel te nemen aan afdelings- en vakinhoudelijke ontwikkelingen. Je ziet een goede werkhouding en -instelling als voorwaarde voor kwaliteit. Je werkt conform de protocollen en procedures van de afdelingen. Je blijft op de hoogte van de ontwikkelingen in het vakgebied en kunt goed meebewegen met plotselinge veranderingen in de zorg. Je werkt zelfstandig in teamverband, bent leergierig en assertief. Gastvrijheid, representativiteit en een klantgerichte instelling naar zowel patiënt als andere hulpverleners zijn absoluut noodzakelijk evenals affiniteit met automatisering. Je vindt het niet vreemd om te reflecteren op werkhouding en gedrag en bent in staat hierover feedback te geven en te ontvangen.

Heb je geen Hbo-V opleiding maar ben je wel bereid deze te volgen? Ook dan nodigen we je uit om te reageren.

Wij bieden 
Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Het dienstverband kan zo spoedig mogelijk ingaan. Het aantal arbeidsuren bedraagt tussen de 24 uur (66,67%) en 32 uur (88,89%) per week.
Jouw salaris is ingedeeld in FWG 45 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 2.251,= (45-0) en maximaal € 3.225,= (45-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.
De CAO Ziekenhuizen is van toepassing.
Een voorwaarde voor aanstelling is dat je voldoende beschermd bent tegen Hepatitis B en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

 

 

Ben je nog niet overtuigd na het lezen van deze vacature? Wij nodigen jou van harte uit om een dag mee te lopen alvorens je solliciteert!

Overige informatie 
Wij hebben deze vacature in- en extern geplaatst op 13 maart 2020. Interne kandidaten hebben bij gebleken geschiktheid voorrang bij deze procedure.
De sollicitatiegesprekken vinden in overleg plaats.

 

Solliciteer

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O. Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement. Acquisitie naar aanleiding van een vacature wordt niet op prijs gesteld.