Algemeen verpleegkundige

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT heeft een topklinische ambitie en draagt bij aan betere zorg door continue te werken aan verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Voor de afdeling geriatrie zoeken wij
Algemeen verpleegkundigen 

Jouw werkomgeving en functie

De geriatrie binnen ZGT staat voor een veilige, gastvrije, kwalitatief hoge zorgverlening voor kwetsbare (oudere) patiënten. De geriatrie legt zich toe op ouderen met meerdere aandoeningen tegelijkertijd. Centraal staat dat rekening gehouden wordt met de kwetsbaarheid en belastbaarheid van de patiënt. De nadruk ligt op herstel en behoud van zelfredzaamheid.

De geriatrie beschikt in ZGT over poliklinieken en een verpleegafdeling. Hier werkt een multidisciplinair team van klinisch geriaters, verpleegkundig specialisten, (gespecialiseerde) verpleegkundigen, fysiotherapeuten, zorgassistenten, ergotherapeuten, diëtisten en activiteitentherapeuten intensief samen. Daarnaast wordt binnenkort een ‘acute geriatrische unit’ geopend om gespecialiseerde zorg te geven aan onze meest kwetsbare patiënten. Elke discipline kijkt vanuit het eigen vakgebied naar de patiënt. Juist omdat onze patiënten meestal met meerdere lichamelijke, psychische of sociale problemen geconfronteerd worden heeft dit veel voordelen en kan maximaal rekening gehouden worden met de behoeftes en wensen van de patiënt.

Als algemeen verpleegkundige werk je samen met het multidisciplinaire team aan de zorgverlening voor de kwetsbare oudere patiënt. Jij coördineert de zorg van opname tot ontslag. .

Jouw profiel
Wij zijn op zoek naar collega’s in het bezit van een Hbo-V diploma die graag werken met kwetsbare oudere patiënten, die flexibel zijn en dat zichtbaar en voelbaar tonen in hun gedrag naar patiënten en naar collega’s.

De patiënt staat bij ZGT centraal en dat houdt in dat jij als ZGT zorgprofessional jezelf steeds de vraag stelt: “welke waarde kan ik toevoegen aan het leven van deze patiënt”. Dat vraagt om een flexibele basishouding en om inlevingsvermogen en geduld. Verder vinden we het belangrijk dat je in het kader van een continue kwaliteitsontwikkeling zaken die ertoe doen met je collega’s bespreekt. Dat je over de sociale vaardigheden beschikt om dat op een respectvolle en veilige manier te doen. Als jij je hierin herkent en als je bovendien zowel goed in teamverband als individueel kunt en wilt werken dan nodigen we je uit om je belangstelling aan ons kenbaar te maken. .


Wij bieden
De arbeidsovereenkomst kan ingaan op 1 augustus of 1 september 2020 en is voor de duur van vervanging zwangerschapsverlof, tot uiterlijk 1 maart 2021. Het aantal arbeidsuren bedraagt gemiddeld 32 uren (88,89%) per week.
Jouw salaris is ingedeeld in FWG 45 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 2.251,= (45-0) en maximaal € 3.225,= (45-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. D
e CAO Ziekenhuizen is van toepassing.
Een voorwaarde voor aanstelling is dat je voldoende beschermd bent tegen Hepatitis B en dat je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

Overige informatie
Wij hebben deze vacature in- en extern geplaatst op 18 mei 2020. Stuur je sollicitatie vóór 29 mei 2020.
Everdien Brunsveld of Anne Bilman, unithoofden afdeling geriatrie, kunnen je meer informatie geven over deze vacature, telefoonnummer 088 708 4033 of 088 709 5571.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op dinsdag 09 juni a.s..

Solliciteer

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O. Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement. Acquisitie naar aanleiding van een vacature wordt niet op prijs gesteld.