Algemeen verpleegkundige

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT is topklinisch en draagt bij aan betere zorg door continue te werken aan verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Voor de ouderengeneeskunde van ZGT zijn wij op zoek naar een

Algemeen verpleegkundige 

Jouw werkomgeving en functie
Voor afdeling 4 Oost zijn we op zoek naar een algemeen verpleegkundige. De ouderengeneeskunde binnen ZGT staat voor een veilige, gastvrije, kwalitatief hoge zorgverlening voor kwetsbare (oudere) patiënten. De ouderengeneeskunde legt zich toe op ouderen met meerdere aandoeningen tegelijkertijd. Centraal staat dat rekening gehouden wordt met de kwetsbaarheid en belastbaarheid van de patiënt. De nadruk ligt op herstel en behoud van zelfredzaamheid.
De ouderengeneeskunde beschikt in ZGT over poliklinieken en een verpleegafdeling. Hier werkt een multidisciplinair team van klinisch geriaters, verpleegkundig specialisten, (gespecialiseerde) verpleegkundigen, fysiotherapeuten, zorgassistenten, ergotherapeuten, diëtisten en activiteitentherapeuten intensief samen. Daarnaast is een ‘acute geriatrische unit’ geopend om gespecialiseerde zorg te geven aan onze meest kwetsbare patiënten.

Jouw profiel
Je bent in het bezit van het diploma verpleegkundige niveau 6 (HBO-V). Uiteraard ben je BIG geregistreerd en heb je affiniteit met de genoemde specialismen en ben je bereid alle diensten te draaien. Je dient je thuis te voelen in een dynamische omgeving. Je bent flexibel en beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden. Je toont verantwoordelijkheidsgevoel en bent bereid actief deel te nemen aan de ontwikkeling op de afdeling en je denkt kritisch mee over de ontwikkeling van de afdeling in het kader van topklinische zorg. Je ziet een goede werkhouding en -instelling als voorwaarde voor kwaliteit. Je werkt conform de protocollen en procedures van de afdelingen. Je blijft op de hoogte van de ontwikkelingen in het vakgebied en kunt goed meebewegen met plotselinge veranderingen in de zorg. Je werkt zelfstandig in teamverband en bent leergierig en assertief. Je vindt het niet vreemd om te reflecteren op werkhouding en gedrag en bent in staat hierover feedback te geven en te ontvangen.

Wij bieden
De arbeidsovereenkomst is in eerste instantie voor de duur van één jaar. Het dienstverband kan zo spoedig mogelijk ingaan. Het aantal arbeidsuren bedraagt maximaal 36 uur (100%) per week. Parttime werken is bespreekbaar, met een ondergrens van gemiddeld 24 uur (66,67%) per week.
Jouw salaris is ingedeeld in FWG 45 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 2.319,= (45-0) en maximaal € 3.322,= (45-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.
De CAO Ziekenhuizen is van toepassing.
Een voorwaarde voor aanstelling is dat je voldoende beschermd bent tegen Hepatitis B en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.


Overige informatie
Wij hebben deze vacature geplaatst op 03 mei 2021. Stuur je sollicitatie vóór 18 mei a.s.
De sollicitatiegesprekken vinden plaats op vrijdag 21 mei 2021.

Solliciteer

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O. Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement. Acquisitie naar aanleiding van een vacature wordt niet op prijs gesteld.