Algemeen verpleegkundige

Ben jij toe aan de volgende stap binnen ons ziekenhuis? Wil je je blijven ontwikkelen als zorgprofessional? Dan is ZGT de werkgever voor jou!

Voor afdeling 4 west zijn wij op zoek naar een

Algemeen verpleegkundige 

Wat ga je doen? 
Als verpleegkundige op de afdeling maak je deel uit van een afdeling die volop in ontwikkeling is. Je bent binnen een multidisciplinair team verantwoordelijk voor het uitvoeren en coördineren van de individuele verpleegkundige patiëntenzorg voor de (toegewezen) patiënten op de afdeling. Je bent het aanspreekpunt voor zowel patiënt als familie. De kwaliteit en continuïteit van het totale zorgverleningsproces rondom de patiënt wordt door jou als coördinerend verpleegkundige bewaakt en gewaarborgd. Het uitvoeren van patiëntenzorg op maat staat bij jou dan ook centraal. Je schakelt met gemak tussen de diverse disciplines in ons ziekenhuis en je kunt in de hectiek van alledag prioriteiten stellen.

Wat breng je mee?
Je bent in het bezit van het diploma verpleegkundige niveau 6 (HBO-V). Uiteraard ben je BIG geregistreerd en heb je affiniteit met de neurologische zorg en je bent bereid alle diensten te draaien. Je dient je thuis te voelen in een dynamische omgeving. Je bent flexibel en beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden. Je toont verantwoordelijkheidsgevoel en bent bereid actief deel te nemen aan de ontwikkeling op de afdeling. Je denkt kritisch mee over de ontwikkeling van de afdeling in het kader van topklinische zorg. Het volgen van de neurologie-vervolgopleiding behoort tot de mogelijkheden. Je ziet een goede werkhouding en -instelling als voorwaarde voor kwaliteit. Je werkt conform de protocollen en procedures van de afdelingen. Je blijft op de hoogte van de ontwikkelingen in het vakgebied en kunt goed meebewegen met plotselinge veranderingen in de zorg. Je werkt zelfstandig in teamverband en bent leergierig en assertief. Je vindt het niet vreemd om te reflecteren op werkhouding en gedrag en bent in staat hierover feedback te geven en te ontvangen. Jonggediplomeerde verpleegkundigen bieden wij de mogelijkheid om een ontwikkeltraject te volgen.

Wij bieden jou
De arbeidsovereenkomst is voor onbepaalde tijd. Het dienstverband vangt zsm aan. Het aantal arbeidsuren bedraagt 32 (88,89%) tot 36 uur (100%) gemiddeld per week.
Jouw salaris is ingedeeld in FWG 45 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 2.319,- (45-0) en maximaal € 3.322,- (45-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.
De CAO Ziekenhuizen is van toepassing.
Een voorwaarde voor aanstelling is dat je voldoende beschermd bent tegen Hepatitis B en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

Aangenaam!
Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt als Topklinisch Ziekenhuis bij aan betere zorg door continu te werken aan verbetering en innovatie. ZGT is lid van de STZ en biedt naast goede basiszorg ook gespecialiseerde zorg op hoog niveau aan patiënten in Twente en omstreken. Daarnaast biedt ZGT zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, Qualicor Europe-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Overige informatie

Wij hebben deze vacature in- en extern geplaatst op 10 juni 2022. 
De sollicitatiegesprekken vinden in overleg plaats.

Solliciteer

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O. Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement. Acquisitie naar aanleiding van een vacature wordt niet op prijs gesteld.