Algemeen verpleegkundige Acute Opname Afdeling

Wil jij werken in een topklinisch ziekenhuis? Zoek jij uitdaging in je werk en wil jij je graag blijvend ontwikkelen als zorgprofessional? Dan is ZGT de werkgever voor jou! 

Voor de Acute Opname Afdeling zijn wij op zoek naar een

Algemeen verpleegkundige  

Wat ga je doen? 
Als algemeen verpleegkundige ben je werkzaam op een dynamische afdeling. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren en coördineren van de individuele verpleegkundige patiëntenzorg voor de (toegewezen) patiënten op de AOA. Je bent het aanspreekpunt voor zowel patiënt als familie. De kwaliteit en continuïteit van het totale zorgverleningsproces rondom de patiënt wordt door jou bewaakt en gewaarborgd. Het uitvoeren van patiëntenzorg op maat staat bij jou dan ook centraal. Je schakelt makkelijk tussen de diverse disciplines in ons ziekenhuis en je kunt in de hectiek prioriteiten stellen en goed omgaan met onvoorspelbare situaties. De afdeling heeft een vrij hoge turnover; de maximale ligduur is 2 dagen. Om elke patiënt de best mogelijke zorg te kunnen bieden, wordt regelmatig een beroep gedaan op jouw creativiteit en flexibiliteit. In deze functie word je elke dag weer uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen op een afdeling waar nog niet alles vastligt. Je levert een bijdrage om invulling te geven aan het team en de afdeling.

Wat breng je mee?
Je bent in het bezit van het diploma verpleegkundige niveau 6 en bent BIG geregistreerd. Je bent toe aan een nieuwe uitdaging op een afdeling met een grote variatie aan specialismen. Je voelt je thuis in een dynamische omgeving met onvoorspelbare situaties. Je bent flexibel en beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden. Je toont verantwoordelijkheidsgevoel en bent bereid actief deel te nemen aan afdelings- en vakinhoudelijke ontwikkelingen. Je ziet een goede werkhouding en -instelling als voorwaarde voor kwaliteit. Je werkt conform de protocollen en procedures van de afdelingen. Je kunt goed meebewegen met plotselinge veranderingen in de zorg. Je werkt zelfstandig in teamverband, bent leergierig en assertief. Gastvrijheid, representativiteit en een klantgerichte instelling naar zowel de patiënt als naar andere hulpverleners zijn absoluut noodzakelijk evenals affiniteit met automatisering. Je vindt het niet vreemd om te reflecteren op werkhouding en gedrag en bent in staat hierover feedback te geven en te ontvangen. Een voorwaarde voor aanstelling is dat je voldoende beschermd bent tegen Hepatitis B en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

Wij bieden jou
De arbeidsovereenkomst is voor onbepaalde tijd. Het aantal arbeidsuren bedraagt gemiddeld 32 (88,89%) tot 36 uur (100%) per week.
Jouw salaris is ingedeeld in FWG 45 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 2.554,- (45-0) en maximaal € 3.468,- (45-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.
De CAO Ziekenhuizen is van toepassing.
Omdat wij onze medewerkers graag stimuleren te blijven ontwikkelen, heb je bij ZGT toegang tot het platform GoodHabitz. Hier kun je allerlei workshops/trainingen volgen zodat jij je op persoonlijk, maar ook professioneel vlak kunt blijven ontwikkelen. We kennen ook een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, ORT toeslagen, reiskostenvergoeding, etc.

Aangenaam!
Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt als Topklinisch Ziekenhuis bij aan betere zorg door continu te werken aan verbetering en innovatie. ZGT is lid van de STZ en biedt naast goede basiszorg ook gespecialiseerde zorg op hoog niveau aan patiënten in Twente en omstreken. Daarnaast biedt ZGT zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, Qualicor Europe-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Overige informatie

Wij hebben deze vacature geplaatst op 23 september 2022. 
De sollicitatiegesprekken vinden in overleg plaats. 

 

Solliciteer

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O. Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement. Acquisitie naar aanleiding van een vacature wordt niet op prijs gesteld.