Algemeen verpleegkundige (met de bereidheid tot het volgen van de obstetrie-opleiding)

Wil jij werken in een topklinisch ziekenhuis en wil jij je verder ontwikkelen als verpleegkundige, na enige tijd werkzaam te zijn geweest op een verpleegafdeling? Dan is ZGT de werkgever voor jou!

Voor onze afdeling geboorte en afdeling moeder en kind zijn wij op zoek naar een 

Algemeen verpleegkundige (met de bereidheid tot het volgen van de obstetrie-opleiding)

Wat ga je doen? 
Verloskunde houdt zich bezig met alle zorg rondom zwangerschap, bevalling en kraambed. ZGT biedt deze zorg op locatie Almelo. Binnen ZGT kom je te werken in een team van gynaecologen, verloskundigen, verpleegkundigen, kraamverzorgenden en gastvrouwen. In dit samenwerkingsverband wordt kwalitatief hoogstaande verloskundige zorg op tweedelijns niveau verricht, waarbij de gezinsgerichte zorg een belangrijk onderdeel is.
Als aankomend obstetrieverpleegkundige ben je werkzaam op de afdeling geboorte en de afdeling moeder en kind. Je verleent op methodische wijze proces gestuurde, vraaggerichte en gezinsgerichte zorg rondom zwangerschap, geboorte en kraambed. Je hebt een regiefunctie binnen het zorgproces van het vakgebied verloskunde in de tweede lijn setting en je werkt samen met diverse kerndisciplines.
De opleiding, die ruim een jaar duurt, wordt verzorgd door Civo Zorgopleiders in Hengelo. Per oktober 2023 zal gestart worden met de opleiding.

Wat breng je mee?
Je hebt een afgeronde HBO-V opleiding. Je hebt bij voorkeur twee jaar werkervaring als algemeen verpleegkundige in het ziekenhuis. Voorwaarde voor aanstelling is dat je voldoende beschermd bent tegen Hepatitis B en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

Om deze functie goed te kunnen vervullen beschik je ook over de volgende competenties:

  • helikopterview;
  • goed samen kunnen werken;
  • resultaatgericht werken;
  • omgevingsbewust;
  • analytisch vermogen;
  • goede sociale en communicatieve eigenschappen;
  • bezig met zelfontwikkeling.

Wij bieden jou
De arbeidsovereenkomst is voor onbepaalde tijd. Het dienstverband kan zo spoedig mogelijk aanvangen. Het aantal uren bedraagt gemiddeld 32 uur (88,89%) per week.
Jouw salaris is ingedeeld in FWG 45 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 2.554,- (45-0) en maximaal € 3.468,- (FWG 45-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Na diplomering zal jouw salaris ingedeeld worden in FWG 50.
Ook krijg je bij ons een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, ORT-toeslagen (indien van toepassing), naar keuze te besteden PLB-uren, een reiskostenvergoeding en eventuele andere voorkomende toeslagen conform de CAO Ziekenhuizen.
Omdat wij onze medewerkers graag stimuleren om zich te blijven ontwikkelen, heb je bij ZGT toegang tot het platform GoodHabitz. Hier kun je allerlei online workshops en trainingen volgen zodat jij je op persoonlijk en professioneel vlak kunt blijven ontwikkelen. 

Aangenaam!
Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt als Topklinisch Ziekenhuis bij aan betere zorg door continu te werken aan verbetering en innovatie. ZGT is lid van de STZ en biedt naast goede basiszorg ook gespecialiseerde zorg op hoog niveau aan patiënten in Twente en omstreken. Daarnaast biedt ZGT zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, Qualicor Europe-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Overige informatie
Wij hebben deze vacature geplaatst op 23 november 2022. Stuur je sollicitatie vóór 08 december a.s.
De sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdag 15 december 2022.
Twee dagen meelopen op de afdelingen is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

 

Solliciteer

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O. Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement. Acquisitie naar aanleiding van een vacature wordt niet op prijs gesteld.