Algemeen verpleegkundigen

Ben jij gediplomeerd verpleegkundige en ben je nog zoekende naar welke afdeling het nu is voor je? Lees dan snel verder!

Voor diverse afdelingen in ZGT zijn wij op zoek naar

Algemeen verpleegkundigen

Wat ga je doen?
Ben jij net afgestudeerd als verpleegkundige, of juist al een ervaren verpleegkundige en wil je meer binnen het ziekenhuis zien qua specialismen? Maar, hierbij wel een zekerheid van uren hebben? Dan is ZGT inZ iets voor jou!
We zijn 2 jaar terug gestart met het nieuwe concept binnen ZGT. Als je nieuw binnenkomt in ZGT, zal je in eerste instantie een gedegen inwerktijd krijgen van 2 maanden, zodat je kunt wennen aan je nieuwe werkomgeving. Hierin hebben we ook een inwerkplan die gevolgd wordt. Vanaf dat moment word je in eerste instantie weggezet voor een langere periode van 1 tot 4 maanden op 1 afdeling. We kennen ook een onderdeel binnen ZGT inZ waarin we verpleegkundigen voor korte termijn weg plannen, maar daarvoor zal je eerst meer ervaring opgedaan moeten hebben binnen ZGT. Hierover vertellen we je graag meer tijdens het gesprek.
Als verpleegkundige bij ZGT InZ ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren en coördineren van de individuele verpleegkundige patiëntenzorg op de afdeling. Je bent het aanspreekpunt voor zowel patiënt als familie. De kwaliteit en continuïteit van het totale zorgverleningsproces rondom de patiënt wordt door jou bewaakt en gewaarborgd. Het uitvoeren van patiëntenzorg op maat staat bij jou dan ook centraal.

Wat breng je mee?
Je bent flexibel, leergiering en assertief. Je bent in het bezit van het diploma verpleegkundige niveau 5/6. Je bent BIG geregistreerd en hebt bij voorkeur recente werk- en/of stage ervaring als verpleegkundige in het ziekenhuis. Heb je geen ziekenhuiservaring, maar ben je wel enthousiast geworden? Ook dan word je uitgenodigd om te solliciteren. Je werkt zelfstandig in teamverband. Je beschikt over goede sociale vaardigheden en contactuele eigenschappen. Representativiteit en een klantgerichte instelling naar zowel patiënt als andere hulpverleners zijn absoluut noodzakelijk evenals affiniteit met automatisering. Je vindt het niet vreemd om te reflecteren op werkhouding en gedrag en bent in staat hierover feedback te geven en te ontvangen. Je schakelt gemakkelijk tussen de diverse disciplines en verpleegafdelingen in ons ziekenhuis en je kunt in de hectiek prioriteiten stellen. Je ziet een goede attitude als voorwaarde voor kwaliteit en beschikt tevens over goede communicatieve vaardigheden. Je blijft op de hoogte van de ontwikkelingen in het vakgebied en kunt goed mee bewegen met veranderingen in de zorg. Een voorwaarde voor aanstelling is dat je voldoende beschermd bent tegen Hepatitis B en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

Wij bieden jou
De arbeidsovereenkomst is voor onbepaalde tijd. De startdatum van het dienstverband zal in overleg zijn, vanaf het moment van diplomering. Het aantal arbeidsuren bedraagt, indien je weinig ervaring hebt binnen de ziekenhuiszorg, minimaal 32 uur (88,89%) of 36 uur (100%) gemiddeld per week. Wanneer je al binnen ZGT werkt en wilt uitbreiden door middel van de flexpool, is het aantal arbeidsuren in overleg.
Jouw salaris is ingedeeld in FWG 45 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 2.554,- (45-0) en maximaal € 3.468,- (45-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Ook krijg je bij ons een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, ORT-toeslagen (indien van toepassing), naar keuze te besteden PLB-uren, een reiskostenvergoeding en eventuele andere voorkomende toeslagen conform de CAO Ziekenhuizen. 
Omdat wij onze medewerkers graag stimuleren om zich te blijven ontwikkelen, heb je bij ZGT toegang tot het platform GoodHabitz. Hier kun je allerlei online workshops en trainingen volgen zodat jij je op persoonlijk en professioneel vlak kunt blijven ontwikkelen.

Overige informatie
Marthe Lesscher, recruiter, tel. 06 22 24 85 43, kan je meer informatie geven over deze vacature.
De sollicitatiegesprekken vinden in overleg plaats.

 

Solliciteer

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O. Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement. Acquisitie naar aanleiding van een vacature wordt niet op prijs gesteld.