Algemeen verpleegkundigen/verpleegkundige trainees

Ben jij gediplomeerd verpleegkundige en heb je nog geen idee in welk specialisme je wilt werken? Maar weet je wel zeker dat je in het ziekenhuis wilt werken? Dan is ons traineeship echt iets voor jou!

Voor diverse afdelingen in ZGT zijn wij op zoek naar

Algemeen verpleegkundigen/verpleegkundige trainees 

Wat ga je doen? 
Als verpleegkundige op de klinische verpleegafdeling maak je deel uit van een multidisciplinair team. Je bent verantwoordelijk voor het coördineren en uitvoeren van de individuele verpleegkundige patiëntenzorg voor de (toegewezen) patiënten op de afdeling. Je bent het aanspreekpunt voor zowel patiënt als diens naasten. De kwaliteit en continuïteit van het totale zorgverleningsproces rondom de patiënt wordt door jou bewaakt en gewaarborgd. Het uitvoeren van patiëntenzorg op maat staat bij jou dan ook centraal. Je schakelt met gemak tussen de diverse disciplines in ons ziekenhuis en je kunt in de hectiek prioriteiten stellen.
Binnen ZGT zijn er verschillende mogelijkheden voor jonggediplomeerde verpleegkundigen. Zo kennen wij ons traineeship. Dit traineeship start 2x per jaar, in september en in maart, om jonggediplomeerde verpleegkundigen de kans te bieden om op diverse verpleegafdelingen te leren, ontwikkelen en werkervaring op te doen. Je zal in 2 jaar tijd drie afdelingen doorlopen, waarin je zowel chirurgisch als beschouwend ervaring op doet. Je ontdekt hierin waar jouw kracht ligt en wat nou écht bij jou past. Door middel van learning-on-the-job, de juiste begeleiding en contactmomenten met jouw mede trainees, ontwikkel jij je tot een coördinator van zorg!
Je kan ook al bij ons starten buiten de 2 startdata (maart en september) van het traineeship om. Je zult dan werkervaring op doen op een van onze klinische afdelingen tot het moment dat het traineeship start. Het kan ook zijn dat deze periode op meerdere afdelingen wordt ingevuld, afhankelijk van de periode tot het traineeship start.

Wat breng je mee?
Je bent in het bezit van, of behaalt op korte termijn, het diploma verpleegkundige niveau 6 (HBO-V). Een ziekenhuisstage tijdens je studie is een pré. Je bent een schoolverlater of hebt maximaal een half jaar werkervaring in een ziekenhuis of een jaar in een ander werkveld. Je voelt je thuis in een dynamische omgeving. Je bent flexibel en beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden. Je toont verantwoordelijkheidsgevoel en bent bereid actief deel te nemen aan de ontwikkeling op de afdeling en je denkt kritisch mee over de ontwikkeling van de afdeling. Je ziet een goede werkhouding en -instelling als voorwaarde voor kwaliteit. Je blijft op de hoogte van de ontwikkelingen in het vakgebied en kunt goed meebewegen met veranderingen in de zorg. Je werkt zelfstandig in teamverband en bent leergierig en assertief. Je vindt het vanzelfsprekend om te reflecteren op werkhouding en gedrag en bent in staat hierover feedback te geven en te ontvangen.
Een voorwaarde voor aanstelling is dat je voldoende beschermd bent tegen Hepatitis B en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

Wij bieden jou
De arbeidsovereenkomst is voor onbepaalde tijd. De startdatum van het dienstverband zal in overleg zijn, vanaf het moment van diplomering. Het aantal arbeidsuren bedraagt maximaal 32 uur (88,89%) of 36 uur (100%) gemiddeld per week.
Jouw salaris is ingedeeld in FWG 45 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 2.554,- (45-0) en maximaal € 3.468,- (45-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.
Ook krijg je bij ons een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, ORT-toeslagen (indien van toepassing), naar keuze te besteden PLB-uren, een reiskostenvergoeding en eventuele andere voorkomende toeslagen conform de CAO Ziekenhuizen.
Omdat wij onze medewerkers graag stimuleren om zich te blijven ontwikkelen, heb je bij ZGT toegang tot het platform GoodHabitz. Hier kun je allerlei online workshops en trainingen volgen zodat jij je op persoonlijk en professioneel vlak kunt blijven ontwikkelen.

Aangenaam!
Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt als Topklinisch Ziekenhuis bij aan betere zorg door continu te werken aan verbetering en innovatie. ZGT is lid van de STZ en biedt naast goede basiszorg ook gespecialiseerde zorg op hoog niveau aan patiënten in Twente en omstreken. Daarnaast biedt ZGT zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, Qualicor Europe-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Overige informatie
Wij hebben deze vacature in- en extern geplaatst op 14 oktober 2022. Stuur jouw sollicitatie vóór 01 januari.
De eerste ronde sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdag 15 december 2022.
Een meeloop dag(deel) kan onderdeel zijn van de selectieprocedure.

 

Solliciteer

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O. Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement. Acquisitie naar aanleiding van een vacature wordt niet op prijs gesteld.