Anesthesiemedewerkers

 

Wil jij werken in een topklinisch ziekenhuis? Zoek jij uitdaging in je werk en wil jij je graag blijven ontwikkelen als zorgprofessional? Dan is ZGT de werkgever voor jou!

Voor het operatie complex van ZGT zijn wij op zoek naar

Anesthesiemedewerkers

Wat ga je doen?
Het operatiekamercomplex bestaat – verdeeld over twee ziekenhuizen – uit 17 operatiekamers, twee holdings, twee verkoeverkamers. Sinds begin 2018 zijn wij in het bezit van een hypermoderne Hybride OK en vinden er operaties plaats middels robotchirurgie.
A
ls anesthesiemedewerker lever je continu de beste zorg aan onze patiënten. Veiligheid en kwaliteit staan daarbij voorop. Jouw taak is het bewaken, begeleiden en verzorgen van de patiënt in de pré-, per-, en postoperatieve fase binnen het OK complex. Daarnaast assisteer je de anesthesist bij de in- en uitleiding uit de narcose. Ook bewaak en onderhoud je de anesthesie tijdens de operatie. Daarnaast bieden wij nevenactiviteiten buiten het OK complex; APS (Acute pijn service), SPS (sedatie praktijk specialist) en inzet binnen Medical teams.

Wat breng je mee?
Je bent een betrokken, enthousiaste, proactieve professional die zelfstandig in een unieke innovatieve omgeving altijd streeft naar de beste zorg voor de patiënt.
Spreekt de uitdaging je aan en herken je jezelf in onderstaande waarden, dan gaan we graag met jou in gesprek.
• Toegewijde aandacht voor en betrokkenheid bij onze patiënten.
• Persoonlijk leiderschap en professionaliteit.
• Collegialiteit.
• Open en eerlijke communicatie.
• Je toont bereidheid tot samenwerking en collegialiteit.
• Je bent proactief en zelfstandig.
Uiteraard beschik je over het CZO diploma anesthesiemedewerker. Hoeveel werkervaring je hebt is minder van belang. Je krijgt bij ons een gedegen inwerkperiode voordat je op een specialisme wordt ingedeeld. Onze operatie afdeling op de locatie Almelo is een 24-uursbedrijf, dus je bent bereid en in staat om wisselende diensten te werken.

Wij bieden jou
Een uitdagende en afwisselende baan waarbij je wordt ingezet op zowel laag, midden als hoog complexe OK programma’s. Een werkplek bestaande uit twee locaties. Locatie Almelo met een spoedprogramma en complexe en gespecialiseerde zorg en locatie Hengelo met een hoogontwikkeld electief programma. Een plaats in een gemotiveerd team dat zich kenmerkt door een goede sfeer, korte lijnen, collegialiteit en professionaliteit.
De arbeidsovereenkomst is voor onbepaalde tijd. Het aantal uren bedraagt 36 uur (100%) gemiddeld per week. Parttime werken is mogelijk, met een ondergrens van 24 uur (66,67%) gemiddeld per week. Jouw salaris is ingedeeld in FWG 55 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 3.115,= (55-0) en maximaal € 4.391,= (55-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.
De CAO Ziekenhuizen is van toepassing.
Voorwaarde voor aanstelling is dat je voldoende beschermd bent tegen Hepatitis B en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

Aangenaam! 
Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt als Topklinisch Ziekenhuis bij aan betere zorg door continu te werken aan verbetering en innovatie. ZGT is lid van de STZ en biedt naast goede basiszorg ook gespecialiseerde zorg op hoog niveau aan patiënten in Twente en omstreken. Daarnaast biedt ZGT zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, Qualicor Europe-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Overige informatie
De sollicitatiegesprekken vinden plaats in overleg. Een dag meelopen op het OK complex is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Solliciteer

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O. Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement. Acquisitie naar aanleiding van een vacature wordt niet op prijs gesteld.