ANIOS Interne Geneeskunde (MR19-CV027)

  • Interne Geneeskunde
  • 2 oktober 2019
  • 38 uren per week

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT werkt aan continue verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

 

Wij zoeken op zeer korte termijn een gedreven, enthousiaste en collegiale

 

ANIOS Interne Geneeskunde (MR19-CV027)

 

Jouw werkomgeving

Bij de interne geneeskunde werken 7 mdl-artsen, 18 internisten en 17 arts-assistenten, waarvan 6-8 AIOS. De maatschap participeert in de opleiding van coassistenten en verzorgt de eerste 3 jaar van de opleiding interne geneeskunde. Ook neemt men deel aan tal van wetenschappelijke onderzoeken. Naast de mdl-ziekten zijn van de interne geneeskunde de subspecialisaties oncologie, hematologie, nefrologie, endocrinologie, vasculaire geneeskunde en intensive care vertegenwoordigt. De polikliniek is op beide locaties aanwezig, de klinische afdelingen zijn in Almelo. Als arts assistent interne geneeskunde verricht je werkzaamheden op de verpleegafdelingen interne geneeskunde, MDL, longziekten, cardiologie, geriatrie, acute opname afdeling en SEH.

 

Jouw profiel

Als arts assistent ben je werkzaam op onze verpleegafdelingen en op de SEH. Op de verpleegafdeling ben je samen met de aanwezige specialisten verantwoordelijk voor de totale medische zorg van patiënten. Elke afdeling heeft één of meerdere supervisoren en de onderlinge communicatielijnen zijn heel kort. Je bent werkzaam in dag-, avond-, nacht diensten. Als ANIOS kun je alle onderwijsmomenten bijwonen die de andere assistenten in opleiding krijgen. Je werkt onder laagdrempelige maar sterke supervisie. Het is een uitdagende functie in een dynamische werkomgeving, waarbij werken in teamverband centraal staat. Uit ervaring blijkt een aanstelling als ANIOS interne geneeskunde een uitstekende opstap te zijn voor diverse opleidingen.

 

Wij bieden

De arbeidsovereenkomst is voor bepaalde tijd, maximaal 2 jaar. Het dienstverband kan zo spoedig mogelijk ingaan. Het aantal arbeidsuren bedraagt 38 uren (105,56%).

 

Je salaris is ingedeeld in FWG 65 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 3.490,= (65-0) en maximaal € 5.257,= (65-15) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

 

De CAO Ziekenhuizen is van toepassing.

 

Een voorwaarde voor aanstelling is dat je voldoende beschermd bent tegen Hepatitis B en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kan overleggen.

 

Bij aanvang van het dienstverband wordt je de mogelijkheid geboden de SBMS te doen.

 

Informatie en sollicitatie

We bieden je een werkomgeving waarin je verantwoordelijkheid kunt nemen en je de ruimte krijgt voor het ontwikkelen van jouw competenties.

 

Stuur je sollicitatie (uitsluitend per mail) naar j.jonker@zgt.nl onder vermelding van het vacaturenummer MR19-CV027, ter attentie van Jessica Nijenhuis-Jonker, Mobiliteit & Recruitment.

 

Claar Blaauw, manager arts assistenten, telefoonnummer 088 708 3671 of Ronald Hoekstra, internist / opleider, telefoonnummer 088- 708 4087, kunnen je meer informatie geven over deze vacature.

 

Privacy

Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.