ANIOS Interne Geneeskunde/ beschouwend

Wil jij werken in een topklinisch ziekenhuis? Zoek jij uitdaging in je werk en wil jij je graag blijvend ontwikkelen als zorgprofessional? Dan is ZGT de werkgever voor jou! 

Voor onze arts-assistentenpool voor de beschouwende vakken zijn wij op zoek naar een

ANIOS interne geneeskunde/beschouwend  

Wat ga je doen? 
Een groep van ongeveer 8 AIOS en 12 ANIOS werkt in een ‘internoïde pool’ van het ZGT op locatie Almelo op de klinische afdelingen van de interne geneeskunde, nefrologie, oncologie, MDL, longziekten, cardiologie, geriatrie, op de Acute Opname Afdeling en Spoed Eisende Hulp. Als ANIOS werk je op een van de bovengenoemde afdelingen. De inwerkperiode neemt 4 weken in beslag en omvat ook onder andere de ECG- en SBMS-cursus (systematische benadering medische spoedsituaties). Na de inwerkperiode ga je zelfstandig als zaalarts aan de slag, waarbij de mate van zelfstandigheid af zal hangen van ontwikkeling en ervaring. Voor de interne geneeskunde heeft het ZGT de opleidingsbevoegdheid voor drie jaar van de totale opleiding in samenwerking met het UMCG. Als ANIOS word je de gelegenheid geboden om aan de opleidingsmomenten mee te doen. Door middel van een eigen portfolio en voortgangsgesprekken word je ontwikkeling beoordeeld en worden werkzaamheden aangepast op basis van ambitie en interesses. Een periode werken in onze ‘internoïde pool’ is ideaal om jezelf te oriënteren binnen de beschouwende vakken en onmisbaar om ervaring op te doen voor je verdere stappen in je loopbaan. We begeleiden je ook in de stappen naar de toekomst, zowel als deze binnen als buiten de interne geneeskunde ligt: menig huisarts, geriater of reumatoloog heeft bij ons deze vliegende start gemaakt.

Wat breng je mee?
Jij bent een enthousiaste en ambitieuze basisarts met brede beschouwende belangstelling die uitdagingen niet uit de weg gaat. Je beschikt over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden en je bent een teamplayer. Voorwaarde voor aanstelling is dat je voldoende beschermd bent tegen Hepatitis B en dat je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

Wij bieden jou
Wij bieden je een dienstverband van 38 uur (105,55%) per week. Het salaris is conform FWG 65 van de CAO Ziekenhuizen. Je ontvangt een aantrekkelijke verhuiskostenregeling, indien je verhuist naar het door ZGT aangewezen woongebied. Ook helpen we je graag bij het vinden van passende woonruimte in het centrum van Almelo. We bieden je een uitdagende werkomgeving waarin je verantwoordelijkheid kunt nemen en je de ruimte krijgt voor het ontwikkelen van jouw competenties. ZGT heeft een zelfstandige Vereniging van Assistent Geneeskundigen van ZGT welke de belangen van haar leden behartigt alsmede regelmatig workshops, onderwijs, cursussen, informatieve bijeenkomsten en gezellige activiteiten organiseert. Omdat wij onze medewerkers graag stimuleren om zich te blijven ontwikkelen, heb je bij ZGT toegang tot het platform GoodHabitz. Hier kun je allerlei workshops/trainingen volgen zodat jij je op persoonlijk, maar ook professioneel vlak kunt blijven ontwikkelen. We kennen ook een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, ORT toeslagen, reiskostenvergoeding, etc.. De CAO Ziekenhuizen is hierop van toepassing.

Aangenaam!
Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt als Topklinisch Ziekenhuis bij aan betere zorg door continu te werken aan verbetering en innovatie. ZGT is lid van de STZ en biedt naast goede basiszorg ook gespecialiseerde zorg op hoog niveau aan patiënten in Twente en omstreken. Daarnaast biedt ZGT zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, Qualicor Europe-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Overige informatie

WWij hebben deze vacature geplaatst op 16 augustus 2022. Het dienstverband kan ingaan per 01 oktober 2022, maar ook bij latere startmogelijkheden zien we graag je reactie tegemoet.
De sollicitatiegesprekken vinden plaats in overleg.
Voor verdere informatie kun je contact opnemen met Folkert Visser, internist-nefroloog en opleider interne geneeskunde via 088 708 4351.

 

Solliciteer

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O. Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement. Acquisitie naar aanleiding van een vacature wordt niet op prijs gesteld.