ANIOS Maag- Darm- Leverziekten (MDL)

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt als Topklinisch Ziekenhuis bij aan betere zorg door continu te werken aan verbetering en innovatie. ZGT is lid van de STZ en biedt naast goede basiszorg ook gespecialiseerde zorg op hoog niveau aan patiënten in Twente en omstreken. Daarnaast biedt ZGT zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Op ziekenhuislocatie Almelo en Hengelo werken artsen in opleiding tot specialist (AIOS) en artsen niet in opleiding tot specialist (ANIOS). Coassistenten kunnen in ZGT terecht voor zowel hun M2 als hun M3 stages. Heb je interesse in het specialisme interne geneeskunde, wil je in opleiding komen of wil je oriënteren en overweeg je misschien een volgende stap in je carrière en doorontwikkeling richting MDL? Dan is de baan ANIOS MDL bij ZGT iets voor jou!

 ANIOS Maag- Darm- Leverziekten (MDL)

Als ANIOS binnen ZGT kun je deelnemen aan alle onderwijsmomenten en wetenschapsdagen. We stimuleren wetenschappelijk onderzoek en helpen je graag bij het opzetten van eigen onderzoek. Ons wetenschapsbureau kan je hierin ondersteunen. De afdeling interne geneeskunde van ZGT heeft de opleidingsbevoegdheid voor drie jaar van de totale opleiding in samenwerking met het UMCG als academisch centrum. Naast de MDL-ziekten zijn van de interne geneeskunde de subspecialisaties oncologie, hematologie, nefrologie, endocrinologie, vasculaire geneeskunde en intensive care vertegenwoordigd. De polikliniek is op beide locaties aanwezig, de klinische afdelingen zijn in Almelo.

 

 


Jouw werkomgeving en functie
Bij de MDL-ziekten werken 8 MDL-artsen, 3 verpleegkundige specialisten en 2 IBD-verpleegkundigen. Er is intern een nauwe samenwerking met de afdelingen interne geneeskunde en gastro-intestinale chirurgie. Onze afdeling heeft een Hepatitis-centrum. Voor de regio is ZGT het verwijscentrum voor slokdarm- en maagchirurgie. Ons team werkt laagdrempelig, we zijn onderwijsgericht en we geven gestructureerde supervisie.
Als arts-assistent voer je onder supervisie van de MDL-arts zelfstandig werkzaamheden uit op de verpleegafdeling, polikliniek en de spoedeisende hulp. Je krijgt verder de gelegenheid om mee te kijken op het endoscopiecentrum en bij interesse wetenschappelijk onderzoek te verrichten. Daarnaast draag je bij aan de begeleiding van coassistenten op onze afdeling. In deze rol werk je geen avond-, nacht- of weekenddiensten.

Wij bieden
Wij bieden je een fulltime dienstverband van 38 uur per week. Het salaris is conform FWG 65 van de CAO Ziekenhuizen. Je ontvangt een aantrekkelijke verhuiskostenregeling indien je verhuist naar het door ZGT aangewezen woongebied. Ook helpen we je graag bij het vinden van passende woonruimte in het centrum van Almelo. We bieden je een uitdagende werkomgeving waarin je verantwoordelijkheid kunt nemen en je de ruimte krijgt voor het ontwikkelen van jouw competenties.
Voorwaarde voor aanstelling is dat je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.
ZGT heeft een zelfstandige Vereniging van Assistent-Geneeskundigen welke de belangen van haar leden behartigt alsmede regelmatig workshops, onderwijs, cursussen, informatieve bijeenkomsten en gezellige activiteiten organiseert.

Overige informatie
Wij hebben deze vacature geplaatst op 31 augustus 2021. Stuur je sollicitatie vóór 01 oktober a.s.
De sollicitatiegesprekken vinden plaats in overleg.

 

 

 

Solliciteer

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O. Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement. Acquisitie naar aanleiding van een vacature wordt niet op prijs gesteld.