Medewerkers van ZGT

Ben jij een gedreven basisarts en zie jij een uitdaging in het vakgebied Maag-, Darm- en Leverziekten (MDL)? Wil je werken in een dynamische omgeving met een hecht team van professionals? Dan is deze vacature bij onze MDL-afdeling in Almelo iets voor jou!

Voor de afdeling MDL zijn wij op zoek naar een enthousiaste basisarts voor de functie van

ANIOS MDL
(fulltime én parttime mogelijk)   

Wat ga je doen? 
Bij de afdeling MDL werk je samen met onze 8 MDL-artsen, die ieder een eigen subdifferentiatie hebben (HPB, IBD, hepatologie en neuromotiliteit). Je start met een inwerkperiode van 4 weken. Na de inwerkperiode ga je zelfstandig als arts aan de slag, waarbij de mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid wordt afgestemd op jouw ontwikkeling en ervaring. Als ANIOS MDL begin je in eerste instantie als zaaldokter op onze locatie in Almelo.

Maar hier houdt het niet op! Je krijgt de kans om je enthousiasme en interesse in het MDL-vak verder te ontwikkelen met diverse mogelijkheden waaronder het verrichten van consulten, het meekijken (en later participeren) bij endoscopieën (o.a. endo-echografie, ERCP, en andere interventie endoscopieën), het leveren van acute MDL zorg door consulten op de SEH en AOA, het deelnemen aan oncologie MDO’s colorectaal, pancreas/lever, slokdarm/maag en het bijdragen aan de begeleiding van coassistenten.

Je zult snel opgenomen worden binnen het team van arts assistenten. Ook het laagdrempelige en open werkklimaat, waarin jouw ontwikkeling centraal gesteld wordt, zal je zeker aanspreken. De Vereniging van Assistent Geneeskundigen van ZGT behartigt jouw belangen en organiseert regelmatig workshops, onderwijs, cursussen, informatieve bijeenkomsten en gezellige activiteiten waar je aan deel kunt nemen. De collega’s van de ZGT Academie ondersteunen jou bij allerlei zaken zoals bijvoorbeeld op het vlak van wetenschap en onderzoek. Je hebt de mogelijkheid deel te nemen aan onderwijsmomenten en wetenschapsdagen, en we moedigen wetenschappelijk onderzoek aan.

Met enthousiaste praktijkopleiders en collega arts assistenten helpen we je bij het opbouwen van een eigen portfolio. Door persoonlijke gesprekken passen we de werkzaamheden aan op basis van jouw behoeften. Of je nu algemene of specifieke kennis en ervaring wilt opdoen, wij zorgen ervoor dat je goed voorbereid bent op jouw vervolgopleiding. Samen bouwen wij aan de basis van jouw toekomst als medisch specialist.

Ben jij klaar voor deze uitdaging en wil je deel uitmaken van ons toegewijde MDL-team? Solliciteer dan nu! Wij kijken uit naar jouw bijdrage aan onze groeiende en innovatieve afdeling!

Wie ben jij?

 • Een enthousiaste basisarts die uitdagingen niet uit de weg gaat.
 • Je bent leergierig en gedreven en hebt bij voorkeur reeds ervaring als ANIOS.
 • Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden en affiniteit met MDL.
 • Je bent op zoek naar een voorbereiding voor een opleidingsplaats. 
 • Goed om te weten: je bent beschermd tegen Hepatitis B en je kunt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overleggen.

Wat krijg je van ZGT?

 • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd voor, afhankelijk van jouw wensen, 24 tot 38 uur gemiddeld per week waarbij het draaien van overuren géén verplichting is.
 • FWG 65 CAO Ziekenhuizen, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 4.244,= (65-0) en maximaal € 6.396,= (65-16) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.
 • Een aantrekkelijke verhuiskostenregeling, indien je verhuist naar het door ZGT aangewezen woongebied. Ook helpen we je graag bij het vinden van passende woonruimte in het centrum van Almelo.
 • Een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, tot 57 naar keuze te besteden persoonlijke levensfase budget uren per jaar en een zeer actieve personeelsvereniging.
 • Aandacht voor persoonlijke en professionele ontwikkeling via allerlei workshops/trainingen.
 • Volop mogelijkheden voor het opdoen van praktijkervaring en een uitgebreid netwerk in de opleidingsregio en daarbuiten.

Wij zijn ZGT!
Wij zijn ZGT, hét in Twente gewortelde topklinische ziekenhuis in Almelo en Hengelo waar aandacht voor de patiënt en mens centraal staat. Een plek waar wij met plezier werken en waar we duurzaam inzetten op vooruitstrevende verbeteringen in de zorg. ZGT heeft de kennis, kunde en het enthousiasme om de regionale uitdagingen in de gezondheidszorg aan te gaan. Met ruim 3200 gedreven medewerkers en 300 vrijwilligers zetten wij ons in samenwerking met patiënten, naasten en andere zorgaanbieders dag en nacht in voor de beste zorg in Twente. Daar zijn wij onmeunig trots op.

Nieuwsgierig?
Stuur je sollicitatie graag zo snel mogelijk. De sollicitatiegesprekken vinden plaats in overleg.
Wil je eerst meer weten voordat je solliciteert of zou je eerst eens een dag mee willen lopen? Neem dan telefonisch contact op met Elizabeth Acar, coördinator arts assistenten, op 06 82 05 40 53.

Solliciteer

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O. Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement. Acquisitie naar aanleiding van een vacature wordt niet op prijs gesteld.