ANIOS neurologie

Wil jij werken in een topklinisch ziekenhuis? Zoek jij uitdaging in je werk en wil jij je graag blijvend ontwikkelen als zorgprofessional? Dan is ZGT de werkgever voor jou! 

Als ANIOS binnen ZGT kun je alle onderwijsmomenten bijwonen die de andere arts-assistenten in opleiding krijgen, ook kun je deelnemen aan de wetenschapsdagen. Je werkt altijd onder laagdrempelige, maar sterke supervisie.

Wij zoeken op korte termijn een gedreven, enthousiaste en collegiale 

Arts assistent (ANIOS) neurologie

Wat ga je doen
Als ANIOS neurologie ben je werkzaam in een multidisciplinair team bestaande uit neurologen, verpleegkundig specialisten en verpleegkundigen. Je verricht (onder supervisie van de neurologen) jouw werkzaamheden vooral op de verpleegafdeling neurologie. De neurologie afdeling heeft 27 bedden waarvan 7 op de NCU. Afhankelijk van je ervaring krijg je steeds meer zelfstandigheid en zal je ook werkzaamheden uitvoeren op onze neuro care unit, SEH en TIA-poli. Meedraaien in avond- nacht- en weekenddiensten is facultatief. Wij hechten aan een open en goede sfeer, een positieve instelling, samenwerking waarbij de patiënt centraal staat. Deze functie is een uitstekende voorbereiding op een loopbaan in de neurologie maar heeft ook veel te bieden aan artsen met ambities richting andere vakgebieden.

Wij bieden jou
Wij bieden je een fulltime dienstverband van 38 uur gemiddeld per week voor de duur van 1 jaar. Het salaris is conform FWG 65 van de CAO Ziekenhuizen. Ook bieden we je een verhuiskostenregeling indien je verhuist naar het door ZGT aangewezen woongebied. We bieden je een uitdagende werkomgeving waarin je verantwoordelijkheid kunt nemen en je de ruimte krijgt voor het ontwikkelen van jouw competenties. Voorwaarde voor aanstelling is dat je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

Aangenaam!
Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt als Topklinisch Ziekenhuis bij aan betere zorg door continu te werken aan verbetering en innovatie. ZGT is lid van de STZ en biedt naast goede basiszorg ook gespecialiseerde zorg op hoog niveau aan patiënten in Twente en omstreken. Daarnaast biedt ZGT zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, Qualicor Europe-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Overige informatie

Wij hebben deze vacature geplaatst op 06 januari 2022.
De sollicitatiegesprekken vinden in overleg plaats.

 

Solliciteer

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O. Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement. Acquisitie naar aanleiding van een vacature wordt niet op prijs gesteld.