ANIOS plastische chirurgie

Wil jij werken in een topklinisch ziekenhuis? Zoek jij uitdaging in je werk en wil jij je graag blijven ontwikkelen als zorgprofessional? Dan is ZGT de werkgever voor jou!

Voor de Plastisch Chirurgen Coöperatie Oost-Nederland (PCOost) zijn wij op zoek naar een

ANIOS 

Wat ga je doen? 
De PCOost bestaat uit negen plastisch chirurgen, vijf ANIOS collega’s en één nurse practitioner.  
Wij zijn werkzaam op de volgende locaties:
• Medisch Spectrum Twente Enschede/Oldenzaal (2 anios)
• Ziekenhuis Groep Twente Almelo en Hengelo (3 anios)
• Velthuiskliniek en Xpert Clinic Enschede
• Phizi Oost Nederland

Wij hebben de filosofie dat ons vak in de volle breedte uitgevoerd moet kunnen worden inclusief de meer complexe ingrepen. Behalve de craniofaciale chirurgie en genderchirurgie wordt het vak in de gehele breedte supra-regionaal uitgeoefend. ZGT focust zich met name op reconstructieve chirurgie, mamma oncologie, oncoplastische reconstructies, Mohs reconstructie, behandeling huidtumoren, autologe mammareconstructies en handchirurgie. Er is sprake van veel multidisciplinair werk.
Je zult werkzaam zijn binnen ZGT en de Xpert Clinic Enschede. Wij bieden jou een prettige werksfeer binnen een enthousiaste groep met ervaren plastisch chirurgen. Je bent ambassadeur voor de plastische chirurgie. Je doet zelfstandig poli, je assisteert op de ok en runt de afdeling. Je bemant het SIT sein in ZGT en je doet mee met handpoli in Xpert Enschede. Je hebt veel en laagdrempelige interactie met het management van de coöperatie. De diensten doe je regionaal met MST en ZGT.
Je wordt actief gecoacht richting opleiding, het vinden van een mooie vervolgplek, het opzetten van nieuw onderzoek of het afronden van je lopende onderzoek met als doel een publicatie.

Wat breng je mee?
Jij bent een enthousiaste en ambitieuze basisarts met aantoonbare belangstelling voor plastische chirurgie. Bij voorkeur heb je reeds minimaal een jaar ervaring als arts-assistent. Je beschikt over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden en je bent een teamplayer die zich prettig voelt binnen een multidisciplinaire omgeving.
Voorwaarde voor aanstelling is dat je voldoende beschermd bent tegen Hepatitis B (alleen bij zorgpersoneel) en dat je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

Wij bieden jou
Wij bieden je een dienstverband van 38 uur (105,56%) gemiddeld per week. Het salaris is conform FWG 65 van de CAO Ziekenhuizen. Je ontvangt een aantrekkelijke verhuiskostenregeling, indien je verhuist naar het door ZGT aangewezen woongebied. Ook helpen we je graag bij het vinden van passende woonruimte in het centrum van Almelo.
We bieden je een uitdagende werkomgeving waarin je verantwoordelijkheid kunt nemen en je de ruimte krijgt voor het ontwikkelen van jouw competenties. ZGT heeft een zelfstandige Vereniging van Assistent Geneeskundigen van ZGT welke de belangen van haar leden behartigt, alsmede regelmatig workshops, onderwijs, cursussen, informatieve bijeenkomsten en gezellige activiteiten organiseert.
Ook krijg je bij ons een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, ORT-toeslagen (indien van toepassing), naar keuze te besteden PLB-uren, een reiskostenvergoeding en eventuele andere voorkomende toeslagen conform de CAO Ziekenhuizen.
Omdat wij onze medewerkers graag stimuleren om zich te blijven ontwikkelen, heb je bij ZGT toegang tot het platform GoodHabitz. Hier kun je allerlei online workshops en trainingen volgen zodat jij je op persoonlijk en professioneel vlak kunt blijven ontwikkelen.

Aangenaam!
Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt als Topklinisch Ziekenhuis bij aan betere zorg door continu te werken aan verbetering en innovatie. ZGT is lid van de STZ en biedt naast goede basiszorg ook gespecialiseerde zorg op hoog niveau aan patiënten in Twente en omstreken. Daarnaast biedt ZGT zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, Qualicor Europe-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Overige informatie
Wij hebben deze vacature geplaatst op 22 november 2022. 
Voor meer informatie kun je via de mail contact opnemen met drs. Johan Wijbenga, j.wijbenga@zgt.nl en drs. Narda Hendriks, n.brouwer@zgt.nl

Solliciteer

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O. Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement. Acquisitie naar aanleiding van een vacature wordt niet op prijs gesteld.