Wil jij werken in een topklinisch ziekenhuis? Zoek jij uitdaging in je werk en wil jij je graag blijven ontwikkelen als zorgprofessional? Dan is ZGT de werkgever voor jou!

Voor de afdeling spoedeisende hulp zijn wij op zoek naar een

ANIOS SEH/EHH 

Wat ga je doen? 
Als arts-assistent spoedeisende geneeskunde ben je werkzaam op de Spoedeisende Hulp (SEH) en de Eerste Hart Hulp (EHH) in Almelo. Dit zijn zeer leuke, dynamische en uitdagende afdelingen. Je doet de eerste opvang, stabilisatie, diagnostiek en (acute) behandeling van de patiënten op deze twee afdelingen. Je beoordeelt en behandelt zowel verwezen als onverwezen patiënten van bijna alle specialismen. Op de SEH werk je onder directe supervisie en begeleiding van SEH-artsen KNMG. Hierdoor heb je de mogelijkheid om in een zeer veilige leeromgeving meer ervaring op te doen. Daarnaast doe je in de inwerktijd onder andere de ATLS, SBMS en ALS zodat je goed voorbereid zult zijn op je eerste diensten. De baan die wij je bieden is een perfecte opstap voor je toekomst in de spoedeisende geneeskunde, de huisartsgeneeskunde of een ander medisch specialisme.

Op de SEH van ZGT Almelo worden jaarlijks ruim 30.000 patiënten gezien met een acute zorgvraag. De SEH telt 18 centraal gemonitorde kamers, waaronder 2 traumakamers en heeft de beschikking over een CT-scan en een echo op de SEH. Onze locatie is een level-2 traumacentrum. Efficiënt en snel samenwerken is bij het bieden van zorg op de SEH van levensbelang. Professionaliteit, openheid, collegialiteit en enthousiasme staan bij ons hoog in het vaandel. De afdeling kenmerkt zich door een positieve en collegiale werksfeer. Je werkt in een team met SEH-verpleegkundigen, doktersassistenten, gastvrouwen, VS/PA'ers, SEH-artsen en arts-assistenten. De lijnen voor overleg met medisch specialisten zijn kort en de samenwerking is goed.

Wat breng je mee?
Jij bent een enthousiaste, stressbestendige en leergierige basisarts. Je beschikt over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden en je bent een teamplayer die zich prettig voelt binnen een multidisciplinaire omgeving. Voorwaarde voor aanstelling is dat je voldoende beschermd bent tegen Hepatitis B en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

Wij bieden jou
Wij bieden je een dienstverband van 36 uur (100%) per week voor de duur van 2 jaar. Het salaris is conform FWG 65 van de CAO Ziekenhuizen. Je ontvangt een aantrekkelijke verhuiskostenregeling, indien je verhuist naar het door ZGT aangewezen woongebied. Ook helpen we je graag bij het vinden van passende woonruimte in het centrum van Almelo.
Wij bieden je een uitdagende werkomgeving waarin je verantwoordelijkheid kunt nemen en je de ruimte krijgt voor het ontwikkelen van jouw competenties. ZGT heeft een zelfstandige Vereniging van Assistent Geneeskundigen, welke de belangen van haar leden behartigt alsmede regelmatig workshops, onderwijs, cursussen, informatieve bijeenkomsten en gezellige activiteiten organiseert.
Ook krijg je bij ons een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, ORT-toeslagen (indien van toepassing), naar keuze te besteden PLB-uren, een reiskostenvergoeding en eventuele andere voorkomende toeslagen conform de CAO Ziekenhuizen.
Omdat wij onze medewerkers graag stimuleren om zich te blijven ontwikkelen, heb je bij ZGT toegang tot het platform GoodHabitz. Hier kun je allerlei online workshops en trainingen volgen zodat jij je op persoonlijk en professioneel vlak kunt blijven ontwikkelen.

Aangenaam!
Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt als Topklinisch Ziekenhuis bij aan betere zorg door continu te werken aan verbetering en innovatie. ZGT is lid van de STZ en biedt naast goede basiszorg ook gespecialiseerde zorg op hoog niveau aan patiënten in Twente en omstreken. Daarnaast biedt ZGT zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, Qualicor Europe-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Overige informatie
Wij hebben deze vacature geplaatst op 01 maart 2023. Stuur je sollicitatie vóór 01 mei a.s.
Judith Mulder of collega SEH-arts, telefoonnummer 088 708 3020 en Elisabeth Acar, coördinator arts assistenten, telefoonnummer 06 82 05 40 53, kunnen je meer informatie geven over deze vacature.
De sollicitatiegesprekken vinden in overleg plaats.

 

 

 

Solliciteer

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O. Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement. Acquisitie naar aanleiding van een vacature wordt niet op prijs gesteld.