Medewerkers van ZGT

Wil jij een kickstart voor je carrière als medisch specialist of huisarts? Ga jij binnen ons topklinische ziekenhuis hier de basis voor creëren? Dan is deze vacature bij ZGT dé baan voor jou!

Voor de afdeling urologie zijn wij per 01 november 2023 op zoek naar 2 enthousiaste basis artsen voor de functie van

ANIOS urologie 
fulltime (eventueel parttime mogelijk)

Wat ga je doen? 
Als ANIOS urologie ben je werkzaam in de volle breedte van het vak. De hoofdverantwoordelijkheid zal liggen op zaalwerkzaamheden in de kliniek voor de urologie en het zien van spoedconsulten. Deze werkzaamheden combineer je met poliklinische werkzaamheden, verrichtingen en kleine ingrepen en operaties. Ook kan ruimte gemaakt worden voor wetenschappelijke ontwikkeling. Binnen het team wordt op laagdrempelige manier samenwerkt door de urologen, urologen in opleiding en verpleegkundig specialisten. De afdeling urologie ZGT participeert in de opleiding voor de urologie in samenwerking met UMCG.

Je start altijd met een inwerkperiode van 4 weken. Na de inwerkperiode ga je zelfstandig als arts aan de slag, waarbij de mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid wordt afgestemd op jouw ontwikkeling en ervaring. Je zult snel opgenomen worden binnen het team van arts assistenten. Het laagdrempelige en open werkklimaat waarin jouw ontwikkeling centraal gesteld wordt zal je zeker aanspreken. De Vereniging van Assistent Geneeskundigen van ZGT behartigt jouw belangen en organiseert regelmatig workshops, onderwijs, cursussen, informatieve bijeenkomsten en gezellige activiteiten waar je aan deel kunt nemen. De collega’s van de ZGT Academie ondersteunen jou bij allerlei zaken zoals bijvoorbeeld op het vlak van wetenschap en onderzoek.

Wij bieden een uitdagende werkomgeving waarin je verantwoordelijkheid kunt nemen en je de ruimte krijgt voor het ontwikkelen van jouw competenties. Onze enthousiaste praktijkopleiders en collega arts assistenten staan graag voor je klaar. Door middel van een eigen portfolio en persoonlijke gesprekken passen wij de werkzaamheden en verantwoordelijkheden aan op basis van waar jij behoefte aan hebt.

De rol van ANIOS urologie binnen ZGT is uitermate geschikt voor jou wanneer je de ambitie hebt om uroloog of huisarts te worden of wanneer je je wilt specialiseren op andere vakgebieden waarbinnen je veel met urologische problematiek te maken gaat krijgen. Ook is het een geschikte baan voor jou wanneer je je nog aan het oriënteren bent op wat je in de toekomst gaat kiezen. Of het nu gaat om het opdoen van algemene of specifieke kennis en ervaring op het gebied van urologie, wij helpen je graag om je klaar te stomen voor je vervolgopleiding. Samen bouwen wij aan de basis van jouw toekomst als medisch specialist.

Wie ben jij?

 • Een enthousiaste BIG geregistreerde basisarts die uitdagingen niet uit de weg gaat.
 • Je wilt graag ervaring opdoen binnen een ziekenhuisomgeving met een chirurgisch georiënteerd vak.
 • Je bent leergierig en gedreven.
 • Ervaring als ANIOS binnen de urologie of een ander chirurgisch vak is een pré.
 • Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden en affiniteit met urologie.
 • Je bent op zoek naar een voorbereiding voor een opleidingsplaats. 
 • Goed om te weten: je bent beschermd tegen Hepatitis B en je kunt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overleggen.

Wat krijg je van ZGT

 • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd voor afhankelijk van jouw wensen 28 (77,78%) tot 38 uur (105,56%) gemiddeld per week waarbij het draaien van overuren géén verplichting is.
 • FWG 65 CAO Ziekenhuizen, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 4.042,= (65-0) en maximaal € 6.091,= (65-13) bruto per maand op basis van een dienstverband van 36 uur.
 • Een aantrekkelijke verhuiskostenregeling, indien je verhuist naar het door ZGT aangewezen woongebied. Ook helpen we je graag bij het vinden van passende woonruimte in het centrum van Almelo.
 • Een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, tot 57 naar keuze te besteden persoonlijke levensfase budget uren per jaar en een zeer actieve personeelsvereniging.
 • Aandacht voor persoonlijke en professionele ontwikkeling via allerlei workshops/trainingen.
 • Volop mogelijkheden voor het opdoen van praktijkervaring en een uitgebreid netwerk in de opleidingsregio en daarbuiten.

Wij zijn ZGT!
Wij zijn ZGT, hét in Twente gewortelde topklinische ziekenhuis in Almelo en Hengelo waar aandacht voor de patiënt en mens centraal staat. Een plek waar wij met plezier werken en waar we duurzaam inzetten op vooruitstrevende verbeteringen in de zorg. ZGT heeft de kennis, kunde en het enthousiasme om de regionale uitdagingen in de gezondheidszorg aan te gaan. Met ruim 3200 gedreven medewerkers en 300 vrijwilligers zetten wij ons in samenwerking met patiënten, naasten en andere zorgaanbieders dag en nacht in voor de beste zorg in Twente. Daar zijn wij onmeunig trots op.

Nieuwsgierig?
Stuur je sollicitatie graag zo snel mogelijk. De sollicitatiegesprekken vinden plaats in overleg.
Wil je meer weten voor dat je solliciteert of zou je eerst eens een dag mee willen lopen? Neem dan telefonisch contact op met Elizabeth Acar, coördinator arts assistenten, op 06 82 05 40 53 of via mail met drs. S.P. Stomps, uroloog en opleider, s.stomps@zgt.nl

 

Solliciteer

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O. Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement. Acquisitie naar aanleiding van een vacature wordt niet op prijs gesteld.