Apothekersassistent poliklinische apotheek

Wil jij werken in een topklinisch ziekenhuis? Zoek jij uitdaging in je werk en wil jij je graag blijvend ontwikkelen als zorgprofessional? Dan is ZGT de werkgever voor jou! 

Voor onze afdeling poliklinische apotheek zijn wij op zoek naar een

Apothekersassistent 

Wat ga je doen
Je houdt je bezig met het coördineren en uitvoeren van individuele farmaceutische patiëntenzorg door middel van het bijhouden en bewaken van het farmaceutisch zorgdossier. Je zorgt voor de beschikbaarheid van de benodigde geneesmiddelen op individueel niveau. Voorkomende taken zijn de receptverwerking, medicatiebewaking en –begeleiding, het geven van voorlichting aan patiënten, het afleveren van medicatie aan patiënten en de overdracht van medicijngegevens.
Je komt te werken in de poliklinische apotheek welke in 2015 in Almelo van start is gegaan en volledig is geïntegreerd in de ZGT apotheek. Er werken momenteel ongeveer 150 mensen in de ZGT apotheek, waarvan 8 ziekenhuisapothekers, 2 transmurale openbare apothekers, 3 ziekenhuisapothekers in opleiding en 2 projectapothekers. De ZGT apotheek verzorgt zowel de beide ziekenhuislocaties van ZGT in Almelo en Hengelo als ook ongeveer 1750 bewoners van diverse instellingen voor intramurale zorg. Er is een samenwerkingsverband met de Saxenburgh Groep in Hardenberg en de Regionale Apotheek Vechtdal. ZGT beschikt over een gecertificeerde bereidingsafdeling met een landelijk netwerk van afnemers. De farmaceutische patiëntenzorg is sterk ontwikkeld met een grote betrokkenheid vanuit de ZGT apotheek in het dagelijkse medicatieproces rondom de patiënt. EVS/ETR is integraal ingevoerd.

Wat breng je mee
Als apothekersassistent beschik je over het MBO-diploma apothekersassistent, bij voorkeur aangevuld met ervaring in een soortgelijke functie. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband goed functioneren. Daarnaast ben je discreet en beschik je over een flexibele en collegiale werkhouding en goede sociale vaardigheden. Ook kun je omgaan met verschillende computerprogramma's. 

Wij bieden jou
De arbeidsovereenkomst is voor bepaalde tijd, voor de duur van een jaar, met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd. Het dienstverband kan zo spoedig mogelijk ingaan. De openingstijden van de apotheek zijn van 08.00 tot 17.30 uur, van maandag tot en met zaterdag. Dat betekent werkdagen van 9 uur en om de 5 weken werk je op een zaterdag. Het is mogelijk om een overeenkomst van 3 dagen, 3,5 dagen of 4 dagen per week aan te gaan. Het aantal uren bedraagt dan 27 of 31,5 of 36 uur (75% tot 100 %) gemiddeld per week. Je werkt op beide locaties van ZGT.
Jouw salaris is ingedeeld in FWG 45 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 2.319,= (45-0) en maximaal € 3.322,= (45-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Het basissalaris wordt aangevuld met 8,33% eindejaarsuitkering en 8,33% vakantietoeslag. Je krijgt een flexibel te besteden Persoonlijk levensfasebudget.
De CAO Ziekenhuizen is van toepassing.
Voorwaarde voor aanstelling is dat je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

Aangenaam!
Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt als Topklinisch Ziekenhuis bij aan betere zorg door continu te werken aan verbetering en innovatie. ZGT is lid van de STZ en biedt naast goede basiszorg ook gespecialiseerde zorg op hoog niveau aan patiënten in Twente en omstreken. Daarnaast biedt ZGT zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, Qualicor Europe-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Overige informatie

Wij hebben deze vacature geplaatst op 13 oktober 2021. Stuur je sollicitatie vóór 22 oktober 2021 a.s.
 
De sollicitatiegesprekken vinden plaats op maandag 25 oktober 2021. 

Solliciteer

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O. Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement. Acquisitie naar aanleiding van een vacature wordt niet op prijs gesteld.