Apothekersassistent verpleeghuis

Wil jij werken in een topklinisch ziekenhuis? Zoek jij uitdaging in je werk en wil jij je graag blijvend ontwikkelen als zorgprofessional? Dan is ZGT de werkgever voor jou!

Voor het verpleeghuisteam van de ZGT apotheek zoeken wij een

Apothekersassistent verpleeghuis  

Wat ga je doen? 
Je komt te werken in het verpleeghuisteam. De ZGT apotheek verzorgt, naast de medicatievoorziening voor ZGT-patiënten, ook de medicatievoorziening voor circa 1800 verpleeghuisbedden, verspreid over heel Twente. Dit gebeurt vanaf de ziekenhuislocatie Hengelo en dat zal dan ook jouw werkplek zijn. Het team waarmee je werkt bestaat uit 17 apothekersassistenten.

Binnen het verpleeghuisteam van de ZGT apotheek verricht je de volgende werkzaamheden: 

  • receptverwerking;
  • medicatiebewaking;
  • controle van de medicijnkamers in de verpleeghuizen;
  • logistieke taken;
  • opiatencontrole;
  • medicijnrollen controleren en klaarzetten voor uitgifte

Wat breng je mee?
Als apothekersassistent beschik je over het MBO-diploma apothekersassistent, bij voorkeur aangevuld met ervaring in een soortgelijke functie. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband goed functioneren. Je bent discreet en beschikt over een flexibele en collegiale werkhouding en goede sociale vaardigheden. Je kunt omgaan met verschillende computerprogramma’s.

Wij bieden jou
De arbeidsovereenkomst is voor bepaalde tijd. Het dienstverband kan zo spoedig mogelijk aanvangen. Het aantal uren bedraagt 22,5 uur (62,5%) gemiddeld per week, waarbij dan sprake is van een vierdaagse werkweek.
Jouw salaris is ingedeeld in FWG 40 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 2.134,= (40-0) en maximaal € 3.160,= (40-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.
Omdat wij onze medewerkers graag stimuleren om zicht te blijven ontwikkelen, heb je bij ZGT toegang tot het platform GoodHabitz. Hier kun je allerlei workshops/trainingen volgen zodat jij je op persoonlijk, maar ook professioneel vlak kunt blijven ontwikkelen. We kennen ook een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, ORT toeslagen, reiskostenvergoeding, etc.
De CAO Ziekenhuizen is hierop van toepassing.

Aangenaam!
Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt als Topklinisch Ziekenhuis bij aan betere zorg door continu te werken aan verbetering en innovatie. ZGT is lid van de STZ en biedt naast goede basiszorg ook gespecialiseerde zorg op hoog niveau aan patiënten in Twente en omstreken. Daarnaast biedt ZGT zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, Qualicor Europe-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Overige informatie
Wij hebben deze vacature geplaatst op 23 juni april 2022. Stuur je sollicitatie vóór 04 juli a.s.
De sollicitatiegesprekken vinden plaats op maandag 18 juli a.s.

 

 

 

Solliciteer

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O. Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement. Acquisitie naar aanleiding van een vacature wordt niet op prijs gesteld.