Arts assistent (ANIOS) psychiatrie (MR19-JN162)

  • psychiatrie
  • 2 oktober 2019
  • 38 uren per week

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT werkt aan continue verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

 

Wij zoeken op zeer korte termijn een gedreven, enthousiaste en collegiale arts assistent (ANIOS) psychiatrie.

 

Jouw werkomgeving

ZGT is een algemeen opleidingsziekenhuis. Op ziekenhuislocatie Almelo en Hengelo werken artsen in opleiding tot specialist (AIOS) en artsen niet in opleiding tot specialist (ANIOS). Coassistenten kunnen in ZGT terecht voor zowel hun M2 als hun M3 stages. In de regio Noordoost-Nederland is ZGT een van de zogenoemde ‘teaching hospitals'. ZGT werkt samen met het Universitair Centrum in Groningen (UMCG). Samen met het UMCG biedt ZGT de medische opleidingen: Anesthesiologie, Arts Internationale Gezondheidszorg en Tropengeneeskunde (AIGT), Heelkunde, Huisarts In Opleiding (HAIO), Interne geneeskunde, Klinische chemie, Klinische fysica, Psychiatrie, Psychologie, Radiologie, Reumatologie, Revalidatiegeneeskunde, Urologie en Ziekenhuisapotheker.

 

Als ANIOS binnen ZGT kun je alle onderwijsmomenten bijwonen die de andere assistenten in opleiding krijgen, ook kun je deelnemen aan de wetenschapsdagen. Je werkt altijd onder laagdrempelige, maar sterke supervisie. De ANIOS functie binnen ZGT is een uitdagende functie in een dynamische werkomgeving waarbij werken in teamverband centraal staat. Uit ervaring blijkt dat een aanstelling als ANIOS binnen ZGT een uitstekende opstap is voor diverse bovengenoemde opleidingen.

 

In ZGT heeft de psychiatrie zich doorontwikkeld tot de zogenaamde ziekenhuispsychiatrie. De ziekenhuispsychiatrie in ZGT is onderverdeeld in drie domeinen: de ambulante complexe zorg, de complexe klinische zorg PAAZ, MPU, MBU en High/Medium Care alsmede de Consultatieve Ziekenhuispsychiatrie. We werken volgens landelijk overeengekomen richtlijnen. En we stellen onze behandelplannen altijd samen met de patiënt op (Shared Decision Making).

 

Jouw profiel

Als ANIOS psychiatrie ben je werkzaam in multidisciplinair verband. Jouw takenpakket bestaat uit het verrichten van diagnostiek en behandeling van patiënten met psychiatrische problematiek. Je werkt onder laagdrempelige maar sterke supervisie van de psychiater en werkt dagelijks nauw samen binnen het multidisciplinaire team. Je werkt zowel tijdens kantoortijden als buiten kantoortijden in achterwachtdiensten. Uit ervaring blijkt een aanstelling op onze afdeling psychiatrie een uitstekende opstap te zijn voor diverse opleidingen.

 

Wij bieden

De arbeidsovereenkomst is voor bepaalde tijd, maximaal 2 jaar. Het dienstverband kan zo spoedig mogelijk ingaan. Het aantal arbeidsuren bedraagt 38 uren (105,56%).

 

Je salaris is ingedeeld in FWG 65 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 3.490,= (65-0) en maximaal € 5.257,= (65-15) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

 

De CAO Ziekenhuizen is van toepassing.

 

Een voorwaarde voor aanstelling is dat je voldoende beschermd bent tegen Hepatitis B en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kan overleggen.

 

Bij aanvang van het dienstverband word je de mogelijkheid geboden de ALS, ATLS en FCCS opleiding of te doen.

 

Informatie en sollicitatie

Stuur je sollicitatie (uitsluitend per mail) vóór 17 oktober naar j.jonker@zgt.nl onder vermelding van het vacaturenummer MR19-JN162, ter attentie van Jessica Nijenhuis-Jonker, Mobiliteit & Recruitment.

 

Claar Blaauw, coördinator arts assistenten, telefoonnummer 088 708 3671  kan je meer informatie geven over deze vacature.

 

Privacy

Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.