Arts assistenten (ANIOS) SEH (MR19-CV029)

  • SEH
  • 2 oktober 2019
  • 36 uur per week

Jouw werkomgeving en functie

Op de afdeling Spoedeisende Hulp (SEH) van ZGT Almelo worden jaarlijks ruim 25.000 patiënten gezien met een acute zorgvraag. De SEH telt 14 centraal gemonitorde kamers, waaronder 2 traumakamers en heeft de beschikking over een CT-scan en een echoapparaat op de SEH. Onze locatie is een level-2 traumacentrum. Op dit moment zijn er 5 SEH-artsen KNMG werkzaam. Daarnaast werken er ANIOS, HAIO's, semi-artsen en co-assistenten op de SEH. De lijnen voor overleg met medisch specialisten zijn kort en de samenwerking is goed.

 

Als arts-assistent Spoedeisende Geneeskunde ben je werkzaam de SEH en de Eerste Hart Hulp (EHH) in Almelo. Dit zijn zeer leuke, dynamische en uitdagende afdelingen. Je doet de eerste opvang, stabilisatie, diagnostiek en (acute) behandeling van de patiënten op deze twee afdelingen. Je beoordeelt en behandelt zowel verwezen als onverwezen patiënten van bijna alle specialismen. Op de SEH werk je onder directe supervisie en begeleiding van SEH-artsen KNMG. Hierdoor heb je de mogelijkheid om in een zeer veilige leeromgeving meer ervaring op te doen. Je krijgt de mogelijkheid om deel te nemen aan cursussen (bijvoorbeeld ATLS en SBMS). De baan die wij je bieden is een perfecte opstap voor je toekomst in de spoedeisende geneeskunde, de huisartsgeneeskunde of een ander medisch specialisme.

 

 

Ben jij een enthousiaste, stressbestendige en leergierige basisarts of heb je al ervaring elders opgedaan? Dan is dit iets voor jou!

 

Wij bieden

Wij bieden je een fulltime dienstverband van 36 uur per week voor de duur van 2 jaar.

Jouw salaris is ingedeeld in FWG 65 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 3.490,= (FWG 65-0) en maximaal € 5.257,= (FWG 65-15) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

 

Bij aanvang van het dienstverband wordt je de mogelijkheid geboden de ATLS almede de SBMS te doen.

 

De CAO-Ziekenhuizen is van toepassing.

 

Voorwaarde voor aanstelling is dat je voldoende beschermd bent tegen Hepatitis B en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

 

Overige informatie

Stuur je sollicitatie (uitsluitend per mail) naar j.jonker@zgt.nl onder vermelding van het vacaturenummer MR19-CV029, ter attentie van Jessica Nijenhuis-Jonker, Mobiliteit & Recruitment.

 

Judith Mulder, SEH-arts KNMG / Medisch manager SEH, telefoon 088 – 708 3020 of Clara Blaauw, coördinator arts assistenten, telefoon 088 – 708 3671, kunnen je meer informatie geven over deze vacature.

 

Privacy

Wij gaan zorgvuldig om met de door jouw aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy-statement.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.