Arts assistent (ANIOS) Heelkunde

ZGT is een jong topklinisch ziekenhuis en draagt bij aan betere zorg door continue te werken aan verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Op ziekenhuislocatie Almelo en Hengelo werken artsen in opleiding tot specialist (AIOS) en artsen niet in opleiding tot specialist (ANIOS). Coassistenten kunnen in ZGT terecht voor zowel hun M2 als hun M3 stages. In de regio Noordoost-Nederland is ZGT een van de zogenoemde ‘teaching hospitals'. ZGT werkt samen met het Universitair Centrum in Groningen (UMCG). Samen met het UMCG biedt ZGT de medische opleidingen: Anesthesiologie, Arts Internationale Gezondheidszorg en Tropengeneeskunde (AIGT), Heelkunde, Huisarts In Opleiding (HAIO), Interne geneeskunde, Klinische chemie, Klinische fysica, Psychiatrie, Psychologie, Radiologie, Reumatologie, Revalidatiegeneeskunde, Urologie en Ziekenhuisapotheker.

Als ANIOS binnen ZGT kun je alle onderwijsmomenten bijwonen die de andere assistenten in opleiding krijgen, ook kun je deelnemen aan de wetenschapsdagen. Je werkt altijd onder laagdrempelige, maar sterke supervisie. De ANIOS functie binnen ZGT is een uitdagende functie in een dynamische werkomgeving waarbij werken in teamverband centraal staat. Uit ervaring blijkt dat een aanstelling als ANIOS binnen ZGT een uitstekende opstap is voor diverse bovengenoemde opleidingen.

Wij zoeken gedreven artsen die ervaring willen opdoen binnen de heelkunde. Deze ervaring is een goede basis voor je ontwikkeling tot arts en kan in ieder specialisme van waarde zijn.

 Arts assistent (ANIOS) Heelkunde

 


Jouw werkomgeving en functie 
Binnen de RVE heelkunde behandelen we patiënten met een groot aantal ziektebeelden binnen de trauma-, gastro-intestinale en vaatchirurgie. Als arts-assistent heelkunde ben je samen met het chirurgenteam verantwoordelijk voor de medische zorg van de patiënten op de verpleegafdelingen. Daarnaast ben je werkzaam op het poliklinische spreekuur, de poliklinische operatiekamer (POK) en Spoedeisende Hulp en bieden we je de mogelijkheid om je wetenschappelijk te ontwikkelen met onderzoekstrajecten. Indien de wens bestaat parttime te werken of een combinatie met de SEH of IC te arrangeren is dat mogelijk. Wij bieden een excellente en veilige werk- en leeromgeving waarin je verantwoordelijkheid kunt nemen en de ruimte krijgt voor het ontwikkelen van je competenties en toekomstplannen. Binnen de inwerktijd bieden we je cursussen aan zoals ATLS en FCSS , SBMS, om je voor te bereiden op je diensten. 

Wij bieden
De arbeidsovereenkomst is voor bepaalde tijd. Het dienstverband kan zo spoedig mogelijk ingaan.
Het aantal arbeidsuren bedraagt 38 uren (105,56%). Het salaris is conform FWG 65 van de CAO Ziekenhuizen. Ook bieden we je een verhuiskostenregeling indien je verhuist naar het door ZGT aangewezen woongebied.
Een voorwaarde voor aanstelling is dat je voldoende beschermd bent tegen Hepatitis B en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

Overige informatie
Wij hebben deze vacature geplaatst op 25 april 2022. 
De sollicitatiegesprekken vinden plaats in overleg.
Martijn Lutke Holzik, chirurg-oncoloog / GE chirurg en opleider heelkunde, kan meer informatie geven over deze vacature, telefoonnummer 088 708 3709.

Solliciteer

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O. Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement. Acquisitie naar aanleiding van een vacature wordt niet op prijs gesteld.