Arts assistent (ANIOS) IC

ZGT heeft een topklinische ambitie en draagt bij aan betere zorg door continue te werken aan verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Op ziekenhuislocatie Almelo en Hengelo werken artsen in opleiding tot specialist (AIOS) en artsen niet in opleiding tot specialist (ANIOS). Coassistenten kunnen in ZGT terecht voor zowel hun M2 als hun M3 stages. In de regio Noordoost-Nederland is ZGT een van de zogenoemde ‘teaching hospitals'.
ZGT werkt samen met het Universitair Centrum in Groningen (UMCG). Samen met het UMCG biedt ZGT de medische opleidingen: Anesthesiologie, Arts Internationale Gezondheidszorg en Tropengeneeskunde (AIGT), Heelkunde, Huisarts In Opleiding (HAIO), Interne geneeskunde, Klinische chemie, Klinische fysica, Psychiatrie, Psychologie, Radiologie, Reumatologie, Revalidatiegeneeskunde, Urologie en Ziekenhuisapotheker.

De ANIOS functie binnen ZGT is een uitdagende functie in een dynamische werkomgeving waarbij werken in teamverband centraal staat. Uit ervaring blijkt dat een aanstelling als ANIOS binnen ZGT een uitstekende opstap is voor diverse bovengenoemde opleidingen. 

Wij zoeken een gedreven, enthousiaste en collegiale

Arts assistent (ANIOS) intensive care

Wat ga je doen en wat breng je mee?
Als arts assistent IC ben je samen met de aanwezige intensivisten verantwoordelijk voor de totale medische zorg van patiënten op de IC. Daarnaast voer je, samen met je supervisor, spoedinterventies uit (SIT) als consulent voor ernstig zieke patiënten op de afdelingen en de SEH. Als ANIOS IC werk je in dag-, avond- en nachtdiensten. Je maakt deel uit van het reanimatieteam. Je werkt onder laagdrempelige, goed georganiseerde supervisie. Omdat intensivisten 24/7 in huis zijn is goede begeleiding ook tijdens diensten gegarandeerd.

Het is een uitdagende functie in een dynamische werkomgeving, waarbij werken in teamverband centraal staat. Er bestaan nauwe banden tussen de vakgroep IC en andere opleidingscentra. Uit ervaring blijkt een aanstelling op onze IC een uitstekende opstap te zijn voor diverse vervolgopleidingen, in het ziekenhuis of daarbuiten. Je bent werkzaam op een moderne level 2, intensive-care afdeling, met 12-16 bedden operationeel, waar volwassen patiënten multidisciplinair worden behandeld. De medische zorg wordt verleend door een team van intensivisten, arts-assistenten, physician-assistants (PA) en gespecialiseerde IC verpleegkundigen.

Wij verlenen zorg volgens de landelijk bekende richtlijnen en hebben ruime behandeling ervaringen op het gebied van moderne IC-therapieën, diverse technieken en interventies. We bieden je een uitdagende werkomgeving waarin je verantwoordelijkheid kunt nemen en je de ruimte krijgt voor het ontwikkelen van jouw competenties, technieken en diverse andere vaardigheden. Bijvoorbeeld het maken van point-of-care echo’s, plaatsen van centrale lijnen en begeleiding van intern transport van beademde patiënten. Daarnaast wordt er een mentor aangewezen om je ontwikkeling en gestelde doelen te evalueren. 
Voorwaarde voor aanstelling is dat je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

Wij bieden jou
Wij bieden je een fulltime dienstverband van 38 uur per week voor de duur van maximaal 2 jaar. Het salaris is conform FWG 65 van de CAO Ziekenhuizen. Ook bieden we je een aantrekkelijke verhuiskostenregeling indien je verhuist naar het door ZGT aangewezen woongebied. De cursussen FCCS, SBMS en ECG worden vergoed.

Ook krijg je bij ons een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, ORT-toeslagen (indien van toepassing), naar keuze te besteden PLB-uren, een reiskostenvergoeding en eventuele andere voorkomende toeslagen conform de CAO Ziekenhuizen.

Omdat wij onze medewerkers graag stimuleren om zich te blijven ontwikkelen, heb je bij ZGT toegang tot het platform GoodHabitz. Hier kun je allerlei online workshops en trainingen volgen zodat jij je op persoonlijk en professioneel vlak kunt blijven ontwikkelen. 

Aangenaam!
Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt als Topklinisch Ziekenhuis bij aan betere zorg door continu te werken aan verbetering en innovatie. ZGT is lid van de STZ en biedt naast goede basiszorg ook gespecialiseerde zorg op hoog niveau aan patiënten in Twente en omstreken. Daarnaast biedt ZGT zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, Qualicor Europe-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Overige informatie
Wil je meer weten, neem dan contact op met Bastiaan Wittekamp, intensivist, 088 708 3592 of met dienstdoend intensivist (tijdens middaguren), of met Elizabeth Acar, manager bureau arts-assistenten, 088 708 3671. De sollicitatiegesprekken vinden plaats in overleg.

 

Solliciteer

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O. Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement. Acquisitie naar aanleiding van een vacature wordt niet op prijs gesteld.