Arts assistent (ANIOS) SEH

ZGT is een topklinisch ziekenhuis en draagt bij aan betere zorg door continue te werken aan verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Op ziekenhuislocatie Almelo en Hengelo werken artsen in opleiding tot specialist (AIOS) en artsen niet in opleiding tot specialist (ANIOS). Coassistenten kunnen in ZGT terecht voor zowel hun M2 als hun M3 stages. In de regio Noordoost-Nederland is ZGT een van de zogenoemde ‘teaching hospitals'. ZGT werkt samen met het Universitair Centrum in Groningen (UMCG). Samen met het UMCG biedt ZGT de medische opleidingen Anesthesiologie, Arts Internationale Gezondheidszorg en Tropengeneeskunde (AIGT), Heelkunde, Huisarts In Opleiding (HAIO), Interne geneeskunde, Klinische chemie, Klinische fysica, Psychiatrie, Psychologie, Radiologie, Reumatologie, Revalidatiegeneeskunde, Urologie en Ziekenhuisapotheker.

Als ANIOS binnen ZGT kun je alle onderwijsmomenten bijwonen die de andere assistenten in opleiding krijgen, ook kun je deelnemen aan de wetenschapsdagen. Je werkt altijd onder laagdrempelige, maar sterke supervisie. De ANIOS functie binnen ZGT is een uitdagende functie in een dynamische werkomgeving waarbij werken in teamverband centraal staat. Uit ervaring blijkt dat een aanstelling als ANIOS binnen ZGT een uitstekende opstap is voor diverse bovengenoemde opleidingen.

Wij zoeken een gedreven, enthousiaste en collegiale

Arts assistent (ANIOS) SEH


Jouw werkomgeving en functie
Op onze SEH/EHH zien we dagelijks zo'n 80 patiënten voor bijna alle specialismen. De baan als ANIOS SEH is een uitstekende springplank naar een toekomst in de spoedeisende geneeskunde, huisartsengeneeskunde of ander specialisme. Je werkt onder de directe supervisie en begeleiding van SEH-artsen en ook ontvang je laagdrempelige en sterke supervisie vanuit de andere specialisten.
In de allereerste plaats kun je bij ons rekenen op een excellente en veilige werk- en leeromgeving. We bieden je een goede inwerktijd met cursussen als ATLS, SBMS en ALS waarin je goed voorbereid wordt op je eerste diensten.

Wij bieden
Wij bieden je een fulltime dienstverband van 38 uur per week voor de duur van maximaal 2 jaar. Het salaris is conform FWG 65 van de CAO Ziekenhuizen. Ook bieden we je een verhuiskostenregeling indien je verhuist naar het door ZGT aangewezen woongebied. Het dienstverband kan per 01 februari 2022 aanvangen.
Voorwaarde voor aanstelling is dat je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen. 

Overige informatie
Wij hebben deze vacature geplaatst op 15 december 2021. 

De sollicitatiegesprekken vinden plaats in overleg.


 

Solliciteer

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O. Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement. Acquisitie naar aanleiding van een vacature wordt niet op prijs gesteld.