Arts assistenten (ANIOS) interne geneeskunde

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt als Topklinisch Ziekenhuis bij aan betere zorg door continu te werken aan verbetering en innovatie. ZGT is lid van de STZ en biedt naast goede basiszorg ook gespecialiseerde zorg op hoog niveau aan patiënten in Twente en omstreken. Daarnaast biedt ZGT zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Als ANIOS binnen ZGT kun je alle onderwijsmomenten bijwonen die de andere assistenten in opleiding krijgen, ook kun je deelnemen aan de wetenschapsdagen. Je werkt altijd onder laagdrempelige, maar sterke supervisie. De ANIOS functie binnen ZGT is een uitdagende functie in een dynamische werkomgeving waarbij werken in teamverband centraal staat. Uit ervaring blijkt dat een aanstelling als ANIOS binnen ZGT een uitstekende opstap is voor diverse bovengenoemde opleidingen.

Wij zoeken op zeer korte termijn gedreven, enthousiaste en collegiale

Arts assistenten (ANIOS) interne geneeskunde
       
Wat ga je doen
Bij de interne geneeskunde werken 18 internisten, 7 MDL-artsen en 17 arts assistenten, waarvan 7 - 9 AIOS. De maatschap participeert in de opleiding van coassistenten en verzorgt de eerste 3 jaar van de opleiding interne geneeskunde. Ook neemt men deel aan tal van wetenschappelijke onderzoeken. Naast de MDL-ziekten zijn van de interne geneeskunde de subspecialisaties oncologie, hematologie, nefrologie, endocrinologie, vasculaire geneeskunde en intensive care vertegenwoordigd. De polikliniek is op beide locaties aanwezig, de klinische afdelingen zijn in Almelo.
Als arts assistent interne geneeskunde verricht je werkzaamheden op de verpleegafdelingen interne geneeskunde, MDL, longziekten, cardiologie, geriatrie, acute opname afdeling en SEH.
Je kunt in overleg breed ingezet worden op de verschillende klinische afdelingen. Zo kun je naast het werken op de interne geneeskunde ook werkzaam zijn op cardiologie, longziekten, maag-, darm- en leverziekten en SEH. Mocht je specifieke wensen hebben om je in een bepaald specialisme of vakgebied verder te ontwikkelen, dan is het mogelijk om meer op die afdeling ingezet te worden. Als ANIOS participeer je ook in de avond-, nacht- en weekenddiensten voor bovengenoemde vakgebieden.

Wij bieden jou
Wij bieden je een fulltime dienstverband van 38 uur per week voor de duur van maximaal 2 jaar. Het salaris is conform FWG 65 van de CAO Ziekenhuizen. Ook bieden we je een verhuiskostenregeling indien je verhuist naar het door ZGT aangewezen woongebied. We bieden je een uitdagende werkomgeving waarin je verantwoordelijkheid kunt nemen en je de ruimte krijgt voor het ontwikkelen van jouw competenties.
Voorwaarde voor aanstelling is dat je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

Aangenaam!
Wil jij werken in een topklinisch ziekenhuis? Zoek jij uitdaging in je werk en wil jij je graag blijven ontwikkelen als zorgprofessional? Dan is ZGT de werkgever voor jou!

Overige informatie
Wij hebben deze vacature geplaatst op 07 juli 2021. De sollicitatiegesprekken vinden plaats in overleg.

Solliciteer

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O. Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement. Acquisitie naar aanleiding van een vacature wordt niet op prijs gesteld.