Arts assistenten (ANIOS) interne geneeskunde

Wil jij werken in een topklinisch ziekenhuis? Zoek jij uitdaging in je werk en wil jij je graag blijvend ontwikkelen als zorgprofessional? Dan is ZGT de werkgever voor jou! 

Voor onze arts-assistentenpool voor de beschouwende vakken zijn wij op zoek naar een

Arts assistenten (ANIOS) interne geneeskunde/beschouwend
       
Wat ga je doen?
Een groep van ongeveer 8 AIOS en 12 ANIOS werkt in een ‘internoïde pool’ van het ZGT op locatie Almelo op de klinische afdelingen van de Interne Geneeskunde, Nefrologie, Oncologie, MDL, Longziekten, Cardiologie, Geriatrie, op de Acute Opname Afdeling en Spoed Eisende Hulp.

Als ANIOS werk je op een van de bovengenoemde afdelingen. De inwerkperiode neemt 4 weken in beslag en omvat ook onder andere de ECG- en SBMS-cursus (systematische benadering medische spoedsituaties). Na de inwerkperiode ga je zelfstandig als zaalarts aan de slag, waarbij de mate van zelfstandigheid af zal hangen van ontwikkeling en ervaring. Voor de interne geneeskunde heeft het ZGT de opleidingsbevoegdheid voor drie jaar van de totale opleiding in samenwerking met het UMCG. Als ANIOS wordt je de gelegenheid geboden om aan de opleidingsmomenten mee te doen. Door middel van een eigen portfolio en voortgangsgesprekken wordt je ontwikkeling beoordeeld en worden werkzaamheden aangepast op basis van ambitie en interesses.

Een periode werken in onze ‘internoïde pool’ is ideaal om jezelf te oriënteren binnen de beschouwende vakken en onmisbaar om ervaring op te doen voor je verdere stappen in je loopbaan. We begeleiden je ook in de stappen naar de toekomst, zowel als deze binnen als buiten de interne geneeskunde ligt: menig huisarts, geriater of reumatoloog heeft bij ons deze vliegende start gemaakt.

Wat breng je mee?
Jij bent een enthousiaste en ambitieuze basisarts met brede beschouwende belangstelling die uitdagingen niet uit de weg gaat. Je beschikt over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden en je bent een teamplayer.

Wij bieden jou
Wij bieden je een dienstverband van 38 uur (105,55%) per week. Het salaris is conform FWG 65 van de CAO Ziekenhuizen. Je ontvangt een aantrekkelijke verhuiskostenregeling, indien je verhuist naar het door ZGT aangewezen woongebied. Ook helpen we je graag bij het vinden van passende woonruimte in het centrum van Almelo. We bieden je een uitdagende werkomgeving waarin je verantwoordelijkheid kunt nemen en je de ruimte krijgt voor het ontwikkelen van jouw competenties.

ZGT heeft een zelfstandige Vereniging van Assistent Geneeskundigen van ZGT welke de belangen van haar leden behartigt alsmede regelmatig workshops, onderwijs, cursussen, informatieve bijeenkomsten en gezellige activiteiten organiseert. Voorwaarde voor aanstelling is dat je voldoende beschermd bent tegen Hepatitis B (alleen bij zorgpersoneel) en dat je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

Aangenaam!
Wil jij werken in een topklinisch ziekenhuis? Zoek jij uitdaging in je werk en wil jij je graag blijven ontwikkelen als zorgprofessional? Dan is ZGT de werkgever voor jou!

Overige informatie
Wij hebben deze vacature geplaatst op 01 augustus 2022. We zoeken een ANIOS per 1 oktober 2022, maar ook bij latere startmogelijkheden zien we graag je reactie tegemoet. De sollicitatiegesprekken vinden plaats in overleg. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Folkert Visser, internist-nefroloog en opleider interne geneeskunde, via 088 708 4351.

Solliciteer

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O. Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement. Acquisitie naar aanleiding van een vacature wordt niet op prijs gesteld.