Arts-assistent (ANIOS) kindergeneeskunde

ZGT is een topklinisch ziekenhuis en draagt bij aan betere zorg door continue te werken aan verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Op ziekenhuislocatie Almelo en Hengelo werken artsen in opleiding tot specialist (AIOS) en artsen niet in opleiding tot specialist (ANIOS). Coassistenten kunnen in ZGT terecht voor zowel hun M2 als hun M3 stages. In de regio Noordoost-Nederland is ZGT een van de zogenoemde ‘teaching hospitals'. ZGT werkt samen met het Universitair Centrum in Groningen (UMCG). Samen met het UMCG biedt ZGT de medische opleidingen Anesthesiologie, Arts Internationale Gezondheidszorg en Tropengeneeskunde (AIGT), Heelkunde, Huisarts In Opleiding (HAIO), Interne geneeskunde, Klinische chemie, Klinische fysica, Psychiatrie, Psychologie, Radiologie, Reumatologie, Revalidatiegeneeskunde, Urologie en Ziekenhuisapotheker.

Als ANIOS binnen ZGT kun je alle onderwijsmomenten bijwonen die de andere assistenten in opleiding krijgen, ook kun je deelnemen aan de wetenschapsdagen. Je werkt altijd onder laagdrempelige, maar sterke supervisie. De ANIOS functie binnen ZGT is een uitdagende functie in een dynamische werkomgeving waarbij werken in teamverband centraal staat. Uit ervaring blijkt dat een aanstelling als ANIOS binnen ZGT een uitstekende opstap is voor diverse bovengenoemde opleidingen.

Wij zoeken een gedreven, enthousiaste en collegiale

Arts-assistent (ANIOS) kindergeneeskunde 

Jouw werkomgeving en functie 
De kindergeneeskunde heeft een polikliniek op de ZGT locatie Almelo en Hengelo. De afdeling kind en tiener alsmede de afdeling neonatologie bevinden zich in Almelo. Bij het team kindergeneeskunde werken 11 kinderartsen. Het team bestaat verder uit arts-assistenten, coassistenten, kinderverpleegkundigen, lactatiekundigen, pedagogisch medewerkers, zorgassistenten, secretaresses, leerkracht onderwijs en unithoofden.

Functie informatie 
Als ANIOS ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse zorg en continuïteit van zorg op de neonatologie of de afdeling kind en tiener. In nauw overleg met de superviserende kinderarts loop je dagelijks visite, neem je nieuwe patiënten op, werk je een differentiaal diagnostisch programma uit, bewaak je het ziektebeloop en houd je contact met de ouder. Naast afdelingstaken verricht je ook spoedconsulten op de kraamafdeling en de SEH. 

Wij bieden jou
We bieden je een uitdagende werkomgeving waarin je verantwoordelijkheid kunt nemen en je de ruimte krijgt voor het ontwikkelen van jouw competenties. Wij bieden je een fulltime dienstverband van 38 uur per week voor de duur van maximaal 2 jaar. Het dienstverband kan per 01 maart 2022 aanvangen. Het salaris is conform FWG 65 van de CAO Ziekenhuizen. Ook bieden we je een aantrekkelijke verhuiskostenregeling indien je verhuist naar het door ZGT aangewezen woongebied.
Voorwaarde voor aanstelling is dat je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

Overige informatie
Wij hebben deze vacature geplaatst op 17 december 2021.
G. Shabo, kinderarts (telefoonnummer 088 708 3459), en Elisabeth Acar, manager arts assistenten (telefoonnummer 06 82 05 40 53), kunnen je meer informatie geven over deze vacature.
De sollicitatiegesprekken vinden plaats in overleg.

 

Solliciteer

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O. Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement. Acquisitie naar aanleiding van een vacature wordt niet op prijs gesteld.