Assortimentscoördinator

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT heeft een topklinische ambitie en draagt bij aan betere zorg door continue te werken aan verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Voor de afdeling inkoop zoeken wij een
Assortimentscoördinator

Jouw werkomgeving en functie
De afdeling inkoop verleent diensten voor en met het hele ziekenhuis. Inkoop schakelt tussen de verschillende ketens, binnen en buiten ZGT, die samenkomen bij de patiënt. Inhoudelijke kennis van medische hulpmiddelen en de toepassing daarvan is onontbeerlijk bij samenwerking.
Jouw aandacht is zowel binnen als buiten de afdeling inkoop gericht. Zo schakel je regelmatig met de medewerkers van de werkvloer, maar neem je daarnaast ook deel aan afdelingsgerichte projecten en overlegvormen. Verder participeer je in landelijke overlegvormen.
Vanuit de perspectieven risicomanagement, kwaliteitsborging en kostenbeheersing heb je als taak te zorgen voor harmonisatie, standaardisatie, rationalisering en stroomlijning van de in het ziekenhuisaanwezige medische en niet medische ver- en gebruiksartikelen. Je bepaalt hiertoe (mede) het beleid en geeft advies en praktische ondersteuning gedurende de gehele levenscyclus (invoering, gebruik en afstoting) van deze artikelen. Hierbij houd je rekening met de geldende wet- en regelgeving. Projectmatig werk je daarnaast aan de gestelde doelen en biedt continuïteit aan de behaalde resultaten. Tot slot ben je onderdeel van de Materiaal Advies Commissie.

Jouw profiel
Je hebt een aantoonbaar Hbo+ niveau, ervaring ten aanzien van marktontwikkelingen, medisch-technische kennis en inzicht en kennis van de ziekenhuisorganisatie. Je hebt werkervaring als verpleegkundige of als assortimentscoördinator. Hierdoor heb je een kijk op productenassortimenten, projectmanagement en kwaliteitssystemen.

Wij bieden
Een andere baan binnen het ziekenhuis waarbij je je passie en kennis kan inzetten. In deze functie heb je invloed op hoe het ziekenhuis werkt en zorg verleent. Het ZGT is een sociale werkgever met aandacht voor je “work/life-balance”.
De arbeidsovereenkomst is voor bepaalde tijd, met uitzicht op een vaste aanstelling. Het dienstverband kan zo spoedig mogelijk aanvangen. Het aantal uren bedraagt gemiddeld 36 uur (100%) per week. Parttime werken is mogelijk, met een ondergrens van 32 uur (88,89%) per week.
Jouw salaris is ingedeeld in FWG 55 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 2.798,= (55-0) en maximaal € 4.111,= (55-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.
De CAO Ziekenhuizen is van toepassing.

Voorwaarde voor aanstelling is dat je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

Overige informatie
Wij hebben deze vacature geplaatst op dinsdag 15 september 2020. Stuur je sollicitatie vóór maandag 28 september a.s.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op dinsdag 06 oktober 2020.

 

Solliciteer

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O. Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement. Acquisitie naar aanleiding van een vacature wordt niet op prijs gesteld.