Bedrijfsarts (MR19-EL124)

 • afdeling P&O
 • 11 juli 2019
 • 32 uur per week
 • ook in te vullen door middel van twee parttime dienstverbanden

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT werkt aan continue verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

De afdeling P&O is in verband met het vertrek van onze bedrijfsarts op zoek naar een proactieve bedrijfsarts.

Met oog, oor en hart voor de belangrijkste kracht van ZGT – onze medewerkers

 

Jouw werkomgeving en functie

Je maakt deel uit van het team reintegratie en verzuim, onderdeel van de afdeling P&O. Het team bestaat naast de bedrijfsarts uit twee reintegratiecoördinatoren en wordt vanuit de administratie door twee medewerkers reintegratie en verzuim ondersteund. Je rapporteert aan de manager P&O en werkt in nauw overleg met management en P&O adviseurs m.n. in sociaal medische overleggen. 

Je richt je op duurzame inzetbaarheid en integraal gezondheidsbeleid, door zowel medewerkers als management een spiegel voor te houden en je als medisch adviseur te profileren. Je geeft advies met als doel duurzame en optimale inzetbaarheid van medewerkers te bevorderen. Niet de duur van het spreekuur telt, maar de uitkomst. Waar nodig adviseer je over de inschakeling van andere deskundigen.

Je werkzaamheden bestaan voornamelijk uit:

 • Houden van individueel spreekuur voor werknemers.
 • Opstellen van een sociaal medische beoordeling van een werknemer voor diens functie.
 • Vertalen van de sociaal medische beoordeling naar een probleemanalyse, diagnose en individueel begeleidingsplan.
 • Op basis van de genoemde documenten uitbrengen van een advies voor reintegratie (en bijvoorbeeld omtrent (tijdelijke) aanpassing van de werkzaamheden).
 • Adviseren van de organisatie, bijvoorbeeld op het gebied van reintegratie, de melding en registratie van verzuim en de ontwikkeling van het arbobeleid.
 • Uitvoeren van preventief medisch onderzoek (PMO).
 • Verzorgen van melding en registratie van beroepsziekten bij het Nederlands Centrum voor Beroepsziekten.

 

Jouw profiel

Je hebt de opleiding Geneeskunde en de specialisatie arbeids- en bedrijfsgeneeskunde met succes afgerond en bent als zodanig opgenomen in het register voor sociaal geneeskundigen. Je bent BIG geregistreerd en hebt ervaring in de gezondheidszorg en met de daarbij behorende beroepsgroepen en arbeidsomstandigheden. Tot slot weet je organisatiegevoeligheid te combineren met een zelfstandige, onafhankelijke houding.

 

Wij bieden

Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd van 32 uur (88,89%) gemiddeld per week, ook in te vullen door middel van twee parttime dienstverbanden. Het dienstverband vangt bij voorkeur zo spoedig mogelijk aan, in een ziekenhuis waarin aandacht is voor gezondheid en duurzame inzetbaarheid en sociale veiligheid van medewerkers.

Jouw salaris bedraagt, afhankelijk van je ervaring, maximaal € 9.074,= bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.
De CAO Ziekenhuizen is van toepassing.
Voorwaarde voor aanstelling is dat je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

 

Overige informatie

Wij hebben deze vacature geplaatst op 11 juli 2019. Stuur je sollicitatie (uitsluitend per mail) naar e.lenting@zgt.nl onder vermelding van het vacaturenummer MR19-EL124, ter attentie van Eva Lening, Mobiliteit & Recruitment. 

Arjan Miltenburg, manager P&O, kan je meer informatie geven over deze vacature, telefoonnummer 088 708 5131.

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O.

 

Privacy

Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.