Beheerder verpleegkundige materialen

Omdat medische technologie de afgelopen jaren een steeds belangrijker onderdeel van de zorg is geworden en daardoor de nadruk steeds meer op de levenscyclus van medische apparatuur is komen te liggen, maak je als beheerder verpleegkundige materialen echt het verschil door dat door jouw inzet het zorgproces optimaal wordt ondersteund.

Voor ons verpleegkundig magazijn zijn wij op zoek naar een

Beheerder verpleegkundige materialen

Wat ga je doen
Als beheerder verpleegkundige materialen ben je verantwoordelijk voor het uitgeven, onderhouden, beheren, registreren en transporteren van verpleegkundige materialen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het instrueren en adviseren van de gebruikers, het afhandelen van 1ste lijns storingen van apparatuur, het signaleren van tekorten en het registreren van binnenkomende en uitgaande materialen met behulp van een geautomatiseerd registratiesysteem (Ultimo). Het verpleegkundig magazijn maakt binnen het Facilitair Bedrijf deel uit van de afdeling zorgtechnologie en heeft ongeveer 3000 items in beheer.

Wat breng je mee
Wij vragen een MBO werk/denk niveau en graag zien wij dat je reeds ervaring hebt met het beheren, onderhouden en uitgeven van technische materialen. Je bent technisch vaardig in verband met het oplossen van voorkomende storingen aan onze laag risico medische apparatuur. Het werken met automatiseringssystemen gaat je makkelijk af. Naast dat je graag met je collega’s samenwerkt vind je het ook prettig om zelfstandig aan de slag te gaan. Het zorgproces is natuurlijk erg belangrijk en daarom vragen wij van jou dat je flexibel klantgericht en stressbestendig bent. 

Wij bieden jou
De arbeidsovereenkomst is in eerste instantie voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd. Het dienstverband kan zo spoedig mogelijk ingaan. Het aantal uren bedraagt 36 uur (100%) gemiddeld per week.
Jouw salaris is ingedeeld in FWG 35 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 1938,= en maximaal € 2882,= bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Het basissalaris wordt aangevuld met 8,33% eindejaaruitkering en 8,33% vakantietoeslag. Je krijgt een flexibel te besteden Persoonlijk LevensfaseBudget, er is sprake van een zeer goede werk/privé balans en een goede pensioenvoorziening via het PFZW.
De CAO Ziekenhuizen is van toepassing.
Voorwaarde voor aanstelling is dat je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

Aangenaam!
Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt als Topklinisch Ziekenhuis bij aan betere zorg door continu te werken aan verbetering en innovatie. ZGT is lid van de STZ en biedt naast goede basiszorg ook gespecialiseerde zorg op hoog niveau aan patiënten in Twente en omstreken. Daarnaast biedt ZGT zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, Qualicor Europe-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Overige informatie

Wij hebben deze vacature geplaatst op 12 oktober 2021. Stuur je sollicitatie vóór 25 oktober a.s. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.
De sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdag 28 oktober 2021. 

 

Solliciteer

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O. Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement. Acquisitie naar aanleiding van een vacature wordt niet op prijs gesteld.