Beleidsadviseur zorglogistiek

Wil jij werken in een topklinisch ziekenhuis? Zoek jij uitdaging in je werk en wil jij je graag blijvend ontwikkelen als zorgprofessional? Dan is ZGT de werkgever voor jou! 

Voor ons organisatieonderdeel integraal capaciteitsmanagement en zorglogistiek zijn wij op zoek naar een

Beleidsadviseur zorglogistiek 

Wat ga je doen? 
Het team integraal capaciteitsmanagement en zorglogistiek werkt aan het vergroten van doelmatigheid binnen ZGT op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Hierbij kun je denken aan het maken van productie jaarplannen voor OK, kliniek, polikliniek en sturen op realisatie ervan. Verder is te denken aan het doorrekenen van strategische keuzes, zoals het verschuiven van patiëntenstromen of de effecten van ingediende businesscases. Op tactisch niveau betreft het de inzet van OK-capaciteit op basis van wachtlijsttrends en het adviseren van poliklinieken voor het inrichten van spreekuren. Op operationeel niveau kun je denken aan het analyseren van processtromen binnen afdelingen (bijvoorbeeld door middel van Lean Six Sigma). Als beleidsadviseur zorglogistiek verken je proactief en resultaatgericht een aantal beleidsterreinen op het gebied van zorglogistiek, maak je de vertaalslag naar ZGT-beleid en ben je betrokken bij het door ontwikkelen naar de uitvoering hiervan, zowel ten behoeve van de Raad van Bestuur als van het management. Je belangrijkste taak is het adviseren van het management, dit doe je door de zorgpraktijk te vertalen naar logistieke modellen op basis van procesanalyses om de zorgprocessen te optimaliseren. De verbinding maken tussen strategisch beleid, het tactische niveau en de operationele uitvoering behoort tevens tot je functie. Je komt terecht in een collegiaal team met een plezierige sfeer en neemt deel aan projecten. Je hebt de vrijheid om proactief te handelen en we verwachten van je dat je je op de hoogte stelt van nieuwe ontwikkelingen binnen jouw vakgebied.

Wat breng je mee?
Je hebt een relevante opleiding op hbo of academisch niveau, bijvoorbeeld Gezondheidswetenschappen, (Technische) Bedrijfskunde, (Technische) Wiskunde of Econometrie. Mocht je nog een dergelijke studie volgen, en wil je alvast parttime ervaring opdoen in de praktijk, dan ben je ook van harte welkom om te reageren. Je bent logistiek, cijfermatig, analytisch en bedrijfskundig onderlegd. Je vindt het prettig om zelfstandig te werken en hebt een goed inzicht in en gevoel voor een politieke omgeving. Je bent een teamspeler met uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden en een goed empathisch vermogen. Je kunt omgaan met tegengestelde belangen en met weerstanden. Je staat dus stevig in je schoenen en kunt goed adviseren, zowel schriftelijk als mondeling. Voorwaarde voor aanstelling is dat je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

Wij bieden jou
Een uitdagende baan! Wij bieden je een dynamische werkomgeving waarin je veel in contact bent met alle lagen van de organisatie en onderdeel bent van een leuk team met veel ervaring op het gebied van zorglogistiek.
De arbeidsovereenkomst wordt aangegaan voor de duur van een jaar. Het aantal uren bedraagt minimaal 16 uur (44,44%) en maximaal 32 uur (88,89%) gemiddeld per week.
Jouw salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring ingedeeld in FWG 55 of FWG 60 en bedraagt, minimaal € 3.115,- (55-0) en maximaal € 4.964,- (60-13) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Ook krijg je bij ons een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, ORT-toeslagen (indien van toepassing), naar keuze te besteden PLB-uren, een reiskostenvergoeding en eventuele andere voorkomende toeslagen conform de CAO Ziekenhuizen.
Omdat wij onze medewerkers graag stimuleren om zich te blijven ontwikkelen, heb je bij ZGT toegang tot het platform GoodHabitz. Hier kun je allerlei online workshops en trainingen volgen zodat jij je op persoonlijk en professioneel vlak kunt blijven ontwikkelen.

Aangenaam!
Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt als Topklinisch Ziekenhuis bij aan betere zorg door continu te werken aan verbetering en innovatie. ZGT is lid van de STZ en biedt naast goede basiszorg ook gespecialiseerde zorg op hoog niveau aan patiënten in Twente en omstreken. Daarnaast biedt ZGT zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, Qualicor Europe-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Overige informatie

Wij hebben deze vacature geplaatst op 12 september 2022. Stuur je sollicitatie vóór 29 september a.s.
De eerste sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdag 06 oktober a.s.

 

Solliciteer

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O. Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement. Acquisitie naar aanleiding van een vacature wordt niet op prijs gesteld.