Chef de clinique algemene chirurgie (0,8-1,0 fte)

Wil jij werken in een topklinisch ziekenhuis? Zoek jij uitdaging in je werk en wil jij je graag blijvend ontwikkelen als zorgprofessional? Dan is ZGT de werkgever voor jou! 

Chirurgencoöperatie Oost-Nederland (ChirCON) heeft een vacature voor een 

Chef de clinique algemene chirurgie (0,8-1,0 fte) 

Wat gaat u doen? 
Op korte termijn ontstaat er binnen de vakgroep chirurgie een vacature voor een chef de clinique algemene chirurgie voor de duur van één jaar. Uw werkzaamheden zullen algemeen chirurgische taken betreffen. Daarnaast taken die passen bij uw afgeronde differentiatie. Participatie in de dienst geniet de voorkeur. De werkzaamheden zullen voornamelijk plaatsvinden op onze locaties ZGT Almelo & Hengelo.

De aanstelling betreft een loondienstverband, 0,8-1,0 fte voor de duur van één jaar volgens de voorwaarden van de AMS.

De vakgroep
U komt te werken binnen de Chirurgencoöperatie Oost-Nederland. De coöperatie heeft een opleidingserkenning voor opleiding heelkunde (Regio VI). Arts-assistenten van de Universiteit van Leuven (België) volgen twee jaar van hun opleiding tot algemeen chirurg in ZGT en daarnaast wordt de opleiding tot tropenarts (AIGT) verzorgd. Coassistenten zijn er vanuit de medische faculteit Groningen. De vakgroep bestaat uit 42 chirurgen, die op 5 locaties (ZGT Almelo, ZGT Hengelo, Saxenburgh Medisch Centrum te Hardenberg, Medisch Spectrum Twente te Enschede en de Xpert Clinics Proctologie te Enschede werkzaam zijn.

Wat brengt u mee?
U bent een enthousiaste chirurg met ervaring in de algemene chirurgie en een afgeronde differentiatie. U beheerst in de dienst de acute algemene chirurgie. Daarnaast bent u een goede teamspeler, brengt u ons een frisse blik op ons vak en bent u bereid uw kennis en kunde met ons te delen.

Aangenaam!
Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt als Topklinisch Ziekenhuis bij aan betere zorg door continu te werken aan verbetering en innovatie. ZGT is lid van de STZ en biedt naast goede basiszorg ook gespecialiseerde zorg op hoog niveau aan patiënten in Twente en omstreken. Daarnaast biedt ZGT zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, Qualicor Europe-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Overige informatie
Op www.zgt.nl en www.chirco.nl vindt u meer informatie over onze vakgroep en ons ziekenhuis.

Uw sollicitatie kunt u tot uiterlijk 15 augustus a.s. via onderstaande button toesturen.

De gesprekken met de vakgroep zullen plaatsvinden in de weken 34 en 34. Het gesprek met vertegenwoordigers van ZGT en de Coöperatie Medisch Specialisten is gepland op 13 september 2022 vanaf 18.00 uur.

 

 

Solliciteer

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O. Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement. Acquisitie naar aanleiding van een vacature wordt niet op prijs gesteld.