Chef de clinique kindergeneeskunde (0,8fte)

Wilt u werken in een topklinisch ziekenhuis? Zoekt u uitdaging in uw werk en wilt u zich graag blijvend ontwikkelen als zorgprofessional? Dan is ZGT de werkgever voor u!

In verband met een bestuursfunctie van een van de collega’s zoekt de vrijgevestigde vakgroep kindergeneeskunde een

Chef de clinique kindergeneeskunde (0,8 fte)

Uw werkomgeving en functie

Wij bieden een prettige werkomgeving in een ambitieus Twents ziekenhuis. ZGT is het eerste Nederlandse ziekenhuis dat geaccrediteerd is voor het internationale NIAZ Qmentum Global normenkader en heeft sinds 2021 de STZ-status. De kindergeneeskunde heeft een polikliniek en dagbehandeling zowel in Almelo als in Hengelo. Klinische en verloskundige zorg zijn geconcentreerd op ziekenhuislocatie Almelo.

De vakgroep kindergeneeskunde bestaat uit 11 kinderartsen, waaronder een kindermaagdarmleverarts, kinderarts-somnoloog, cardex en daarnaast is er ruimte voor (het ontwikkelen van) andere aandachtsgebieden. De kindergeneeskunde heeft een nauwe samenwerking met de verloskunde in een prachtig, geheel vernieuwd moeder-kind centrum met gezinsgerichte zorg en een moderne kinderafdeling en kinderpoli. Wij verzorgen de opleiding van huisartsen in opleiding, co-assistenten en semi-artsen. Er zijn twee arts-assistenten niet in opleiding werkzaam op de kinderafdeling. We werken met ondersteuning van astmaverpleegkundigen, diabetesverpleegkundigen, urotherapeuten, medisch psychologen, medisch pedagogisch zorgverleners, kinderfysiotherapeuten, kinderergotherapeuten en een kinderrevalidatiearts. 

Uw profiel

Wij zoeken een enthousiaste collega die de kindergeneeskunde in de volle breedte uit wil oefenen, inclusief participatie aan dienstrooster. Aanstelling voor +/- 0,8 FTE voor anderhalf jaar met eventueel mogelijkheid tot verlenging. Ook arts-assistenten die binnenkort de opleiding tot kinderarts afronden worden uitgenodigd te solliciteren.

Aangenaam!

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt als Topklinisch Ziekenhuis bij aan betere zorg door continu te werken aan verbetering en innovatie. ZGT is lid van de STZ en biedt naast goede basiszorg ook gespecialiseerde zorg op hoog niveau aan patiënten in Twente en omstreken. Daarnaast biedt ZGT zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, Qualicor Europe-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Wat kunt u van ons verwachten

Salaris en arbeidsvoorwaarden conform AMS (Arbeidsvoorwaarden Medisch Specialisten). Voor de diensten wordt gewerkt met 24-uurs aanwezigheidsdiensten, net als bij de anesthesisten en gynaecologen in ZGT. Dit maakt dat wonen op afstand makkelijker te combineren is.

Overige informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bas Delsing, kinderarts /medisch manager of een van de andere vakgroepleden, te bereiken via telefoon 088-7083120 of b.delsing@zgt.nl. Op www.zgt.nl vindt u meer informatie over ons ziekenhuis. Uw schriftelijke sollicitatie kunt u via onderstaande button toesturen.

Een gesprek met vertegenwoordigers van ZGT en de Coöperatie Medisch Specialisten maakt onderdeel uit van deze sollicitatieprocedure.

 

Solliciteer

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O. Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement. Acquisitie naar aanleiding van een vacature wordt niet op prijs gesteld.