Dienstroosterplanner

Wil jij werken op de 'machinekamer' van het OK complex van ZGT? Wil je werken in een topklinisch ziekenhuis? Dan is ZGT de werkgever voor jou! 

Voor het OK complex en de CSA zijn wij op zoek naar een

Dienstroosterplanner 

Wat ga je doen? 
Als planner ben jij verantwoordelijk voor het opstellen en administratief afhandelen van de digitale dienstroosters van onze medewerkers. Je zorgt voor een goede balans tussen de wensen van onze medewerkers, en houdt hierbij ook de wet- en regelgeving wat betreft de arbeidstijdenwet goed in de gaten. Je roostert binnen de bezettingseisen van de OK en CSA. Er wordt gewerkt vanuit een basisrooster en het rooster wordt steeds voor langere periodes vrijgegeven. Als planner heb je een zelfstandige functie met veel eigen inbreng. Ook heb je veel contacten met veel verschillende medewerkers. Geen dag is hetzelfde als planner. Je werkt in het roosterprogramma Monaco waarin medewerkers ook kunnen inloggen en altijd de meest actuele planning kunnen zien. Dit actueel houden is dus cruciaal.

Je komt te werken binnen het OK-complex en verzorgd de dienstlijstplanning van alle medewerkers werkzaam binnen de OK en de CSA. Ziekenhuisgroep Twente heeft 2 locaties. Locatie Hengelo richt zich vooral op planbare hoog volume zorg, waar locatie Almelo zich vooral richt op hoog complexe en acute zorg. Je bent voor beide locaties werkzaam aangezien alle medewerkers ingezet worden op beide locaties.

Wat breng je mee?
Je bent een kei in plannen en creatief in het vinden van oplossingen. Je kunt goed samenwerken en communiceren waardoor er een goede samenwerking ontstaat met de medewerkers van de OK en CSA. Een absolute voorwaarde is dat je een stevige persoonlijkheid hebt, daadkrachtig en stressbestendig bent. Daarnaast is het volgende belangrijk:
- Je beschikt over MBO+ werk- en denkniveau
- Je hebt aantoonbare rooster- en planervaring, bij voorkeur in de zorgsector
- Je hebt ervaring met geautomatiseerde planningssystemen en beschikt over uitstekende computervaardigheden
- Je bent analytisch, zorgvuldig en integer
- Je kunt een goede balans vinden tussen medewerkers- en organisatiebelang
- Je hebt inzicht in het plannings- en roosterproces, spelregels en roosterbeleid
- Je kunt goed overweg met Excel
- Je bent analytisch, sterk gericht op samenwerking en op het verbeteren van resultaat


Wij bieden jou
De arbeidsovereenkomst is in eerste instantie voor de duur van een jaar, met mogelijkheid tot verlenging voor (on)bepaalde tijd. Het dienstverband kan zo spoedig mogelijk aanvangen. Wij bieden een prettige en stimulerende werkomgeving met ruimte voor eigen initiatief;
Het aantal arbeidsuren bedraagt minimaal 32 uren per week. Je salaris bedraagt, afhankelijk van leeftijd en ervaring, minimaal € 2044,- (FWG 40-0) en maximaal € 3025,- (FWG 40-11) op basis van een fulltime dienstverband.
De CAO Ziekenhuizen is van toepassing.
Voorwaarde voor aanstelling is dat je voldoende beschermd bent tegen Hepatitis B en een Verklaring Omtrent Gedrag kunt overleggen.

Aangenaam!
Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt als Topklinisch Ziekenhuis bij aan betere zorg door continu te werken aan verbetering en innovatie. ZGT is lid van de STZ en biedt naast goede basiszorg ook gespecialiseerde zorg op hoog niveau aan patiënten in Twente en omstreken. Daarnaast biedt ZGT zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, Qualicor Europe-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Overige informatie

Wij hebben deze vacature geplaatst op 06 oktober 2021. Stuur je sollicitatie vóór 20 oktober a.s..

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 28 oktober 2021.

 

Solliciteer

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O. Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement. Acquisitie naar aanleiding van een vacature wordt niet op prijs gesteld.