Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT heeft een topklinische ambitie en draagt bij aan betere zorg door continue te werken aan verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Voor de afdeling diëtetiek zijn wij op zoek naar een

Diëtist

Jouw werkomgeving en functie
Diëtisten zijn deskundigen op het gebied van voeding en diëten. In ZGT is er een team van diëtisten met een scala aan specialismen en aandachtsgebieden. Als diëtist ben je werkzaam voor de poliklinische en klinische patiënten binnen het ziekenhuis. Je houdt je bezig met voeding gerelateerde klachten en ziekten.
Als diëtist draag je bij aan zorgverlening binnen het primaire zorgproces. Je verricht diëtistisch onderzoek en stelt de diëtistische behandeling op en voert deze uit. Je begeleidt en motiveert de patiënt gedurende de behandeling en geeft daarbij voorlichting. Je geeft instructies in het kader van dieetbehandeling aan betrokken professionals en neemt deel aan multidisciplinaire behandelteams. Je draagt bij aan de ontwikkeling en profilering van jouw vak en jouw afdeling, binnen een organisatie die continue in beweging is.

Jouw profiel
Je beschikt over een afgeronde HBO-opleiding Voeding en Diëtetiek. Daarnaast heb je ruime ervaring als diëtist. Werkervaring in een ziekenhuisorganisatie is een pré.
Je bent een enthousiaste, empathische diëtist. Je bent collegiaal en kunt zowel zelfstandig als in teamverband samenwerken. Je kunt je mondeling en schriftelijk goed uitdrukken en bent sociaal vaardig. Flexibel, innovatief en ondernemend zijn een vereiste in deze dynamische omgeving.

Wij bieden
De arbeidsovereenkomst wordt aangegaan voor de duur van het zwangerschaps- en bevallingsverlof. Het dienstverband kan zo spoedig mogelijk ingaan. Het aantal uren bedraagt gemiddeld 36 uur (100%) per week. Parttime werken is mogelijk, met een ondergrens van 28 uur (77,78%) per week.
Je salaris is ingedeeld in FWG 50 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 2.453,- (50-0) en maximaal € 3.664,- (50-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.
De CAO Ziekenhuizen is van toepassing.
Voorwaarde voor aanstelling is dat je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

Overige informatie
Wij hebben deze vacature geplaatst op 15 mei 2020. Stuur je sollicitatie vóór 04 juni a.s..
De sollicitatiegesprekken vinden plaats op maandag 15 juni 2020.

 

Solliciteer

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O. Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement. Acquisitie naar aanleiding van een vacature wordt niet op prijs gesteld.