Wil jij bijdragen aan het leveren van topzorg in de regio? Zoek jij uitdaging in je werk en wil jij je graag blijvend ontwikkelen als professional? Dan is ZGT de werkgever voor jou!

Voor de afdeling diëtetiek van ZGT zijn wij op zoek naar een

Diëtist (in verband met vervanging zwangerschapsverlof) 

Wat ga je doen
De diëtisten zijn binnen ZGT dé deskundigen op het gebied van voeding en diëten. Als diëtist lever je een hele belangrijke bijdrage aan het primaire zorgproces. Je verricht diëtistische onderzoeken, stelt behandelingen op en voert deze uit. Je begeleidt en motiveert de patiënt gedurende de behandeling en geeft daarbij voorlichting. Je geeft instructies in het kader van dieetbehandeling aan de betrokken professionals en neemt deel aan multidisciplinaire behandelteams. Je draagt bij aan de ontwikkeling en profilering van jouw vak en jouw afdeling, binnen een organisatie die continue in beweging is.
De afdeling diëtetiek bestaat uit een team van 16 diëtisten met een scala aan specialismen en aandachtsgebieden. Als diëtist ben je werkzaam voor de poliklinische en klinische patiënten binnen het ziekenhuis.

Wat breng je mee
Je beschikt over een afgeronde Hbo-opleiding Voeding en Diëtetiek. Werkervaring in een ziekenhuisorganisatie is een pré en ervaring met HIX is een voordeel. Affiniteit met het aandachtsgebied bariatrie is een welkome aanvulling. Je werkt graag zowel zelfstandig als in teamverband. Als persoon ben je enthousiast, collegiaal en beschik je over een groot empathisch vermogen. Je kunt je mondeling en schriftelijk goed uitdrukken en bent sociaal vaardig. Een flexibele, innovatieve en ondernemende werkhouding zijn een vereiste in deze dynamische omgeving. Voorwaarde voor aanstelling is dat je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

Wij bieden jou
De arbeidsovereenkomst wordt aangegaan voor de duur van het zwangerschaps- en bevallingsverlof. Het dienstverband kan per half april ingaan. Het aantal uren bedraagt gemiddeld 24 uur (66.67%) per week.
Jouw salaris is ingedeeld in FWG 50 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 2.526,= (50-0) en maximaal € 3.774,= (50-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.
Omdat wij onze medewerkers graag stimuleren te blijven ontwikkelen, heb je bij ZGT toegang tot het platform GoodHabitz. Hier kun je allerlei workshops/trainingen volgen zodat jij je op persoonlijk, maar ook professioneel vlak kunt blijven ontwikkelen. We kennen ook een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, ORT toeslagen, reiskostenvergoeding, etc. De CAO Ziekenhuizen is hierop van toepassing.

Aangenaam!
Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt als Topklinisch Ziekenhuis bij aan betere zorg door continu te werken aan verbetering en innovatie. ZGT is lid van de STZ en biedt naast goede basiszorg ook gespecialiseerde zorg op hoog niveau aan patiënten in Twente en omstreken. Daarnaast biedt ZGT zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, Qualicor Europe-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Overige informatie
Wij hebben deze vacature geplaatst op 10 januari 2022. Stuur je sollicitatie vóór 23 januari a.s.
Esther Markink, unithoofd, telefoonnummer 06 82 88 41 12 en Christine van der Perk, coördinator, telefoonnummer 088 708 3220, kunnen je meer informatie geven over deze functie. 
De sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdagmiddag 27 januari 2022.

 

 

Solliciteer

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O. Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement. Acquisitie naar aanleiding van een vacature wordt niet op prijs gesteld.