Doktersassistent

Wil jij als dedicated doktersassistent de essentiële schakel zijn tussen de behandelend medisch specialist en de patiënt? Zoek jij diversiteit, afwisseling en uitdaging in je werk en wil jij je graag blijven ontwikkelen als zorgprofessional in een topklinisch ziekenhuis? Dan is ZGT de werkgever voor jou!

Voor het behandelcentrum zoeken wij een

Doktersassistent
met de bereidheid tot het volgen van de scholingsmodule OK basisvaardigheden

Wat ga je doen
Als doktersassistent maak je deel uit van een team dat bestaat uit doktersassistenten, verpleegkundigen en OK assistenten. Jij biedt als zogenaamde dedicated doktersassistent deskundige ondersteuning en assistentie bij onderzoeken en ingrepen van de specialismen urologie en gynaecologie evenals poliklinische OK’s. Je assisteert de medisch specialist bij het uitvoeren van onderzoek en/of behandeling van patiënten en je voert (medisch) technische handelingen uit. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan het assisteren bij vasectomieën, cystoscopieën, gynaecologische verrichtingen en het assisteren tijdens het urologisch spreekuur middels urinesediment, flowmetrie en katheterzorg. Als het nodig is, informeer je de patiënt over de behandeling/het onderzoek. Je zorgt dat het spreekuur vlot verloopt. Kortom je bent een spin in het web met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en met oog en hart voor onze patiënt.

Wat breng je mee
Je hebt het diploma doktersassistent behaald en je hebt enige werkervaring, bij voorkeur in een ziekenhuis. Als je belangstelling hebt voor de functie dedicated doktersassistent bij het behandelcentrum, dan ben je verplicht een aanvullende scholingsmodule te volgen (én met goed resultaat binnen een periode van vier tot zes maanden af te ronden). Je houdt van het werken met mensen en bent in staat om te schakelen en jouw gedrag af te stemmen op de patiënt zodat hij/zij zich gastvrij behandeld voelt. Verder zie je het werk liggen en weet je wat er wanneer van je wordt verwacht zonder dat je daar opdrachten voor krijgt. Vanzelfsprekend ben je goed in je werk, houd je je vaardigheden en kennis op peil en staan kwaliteit en veiligheid voor jou hoog in het vaandel. Als je niet beschikt over het diploma doktersassistent, vragen wij je om niet op deze vacature te reageren. Voorwaarde voor aanstelling is dat je voldoende beschermd bent tegen Hepatitis B en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

Wij bieden jou
Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd, voor gemiddeld 36 uur (100%) per week. Het dienstverband kan zo spoedig mogelijk in gaan.
Jouw functie is ingedeeld in FWG 35 en het salaris bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 1.828,= (35-0) en maximaal € 2.798,= (35-11) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Na het succesvol afronden van de externe scholingsmodule word je in FWG 40 ingedeeld, het salaris bedraagt dan minimaal € 1.984,= (40-0) en maximaal € 2.937,=.
De CAO Ziekenhuizen is van toepassing.

Aangenaam!
Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt als Topklinisch Ziekenhuis bij aan betere zorg door continu te werken aan verbetering en innovatie. ZGT is lid van de STZ en biedt naast goede basiszorg ook gespecialiseerde zorg op hoog niveau aan patiënten in Twente en omstreken. Daarnaast biedt ZGT zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, Qualicor Europe-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Overige informatie
Wij hebben deze vacature geplaatst op 12 januari 2022. Stuur je sollicitatie vóór 07 februari a.s. 
De sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdag 24 februari 2022.

 

Solliciteer

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O. Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement. Acquisitie naar aanleiding van een vacature wordt niet op prijs gesteld.