Doktersassistent (MR19-AA164)

  • polikliniek dermatologie
  • 4 oktober 2019
  • minimaal 24 uur en maximaal 36 uur per week

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT werkt aan continue verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

 

Voor de polikliniek dermatologie van ZGT zoeken wij een doktersassistent.

 

Jouw werkomgeving en functie

De afdeling dermatologie geeft dermatologische zorg aan patiënten in de regio Twente en omgeving. Als doktersassistent ben je werkzaam op de poliklinieken dermatologie en maak je deel uit van een multidisciplinair team van dermatologen, verpleegkundig specialisten, medisch secretaresses, dermatologie verpleegkundigen en doktersassistenten, waarbij persoonsgerichte zorg het uitgangspunt is. 

Je taken bestaan uit het assisteren en ondersteunen van de dermatologen bij het uitvoeren van verrichtingen tijdens de spreekuren. Je neemt anamneses af en voert eigen werkzaamheden/ spreekuren met het verwijderen van hechtingen, zwachtelen, geven van lichttherapie, uitvoeren van allergie testen etc. Je verricht relevante administratieve werkzaamheden en draagt zorg voor telefoon afhandeling.

 

Jouw profiel

Je hebt een HAVO diploma en een diploma doktersassistent. Wij zoeken een enthousiaste doktersassistent die zich thuis voelt in een multidisciplinair team. Je werkt zelfstandig in teamverband en beschikt over een flexibele instelling. Je ziet een goede attitude als voorwaarde voor kwaliteit en beschikt tevens over goede communicatieve en sociale vaardigheden. Collega's aanspreken en zelf aangesproken worden vind je vanzelfsprekend. Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift en beschikt over uitstekende computervaardigheden. Je werkt conform de protocollen en procedures van de afdeling.

 

Wij bieden

De arbeidsovereenkomst is in eerste instantie voor de duur van een jaar met de mogelijkheid tot verlenging. Het dienstverband gaat zo spoedig mogelijk in. Het aantal uren bedraagt minimaal 24 uur (66,67%) per week en maximaal 36 uur (100%) per week.

Jouw salaris is ingedeeld in FWG 35 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 1.792,= (35-0) en maximaal € 2.665,= (35-11) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.
De CAO Ziekenhuizen is van toepassing.
Voorwaarde voor aanstelling is dat je voldoende beschermd bent tegen Hepatitis B en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

 

Overige informatie

Wij hebben deze vacature in- en extern geplaatst op 04 oktober 2019. Interne kandidaten hebben bij gebleken geschiktheid voorrang bij deze procedure. Stuur je sollicitatie (uitsluitend per mail) vóór 16 oktober a.s. naar a.ariese@zgt.nl onder vermelding van het vacaturenummer MR19-AA164, ter attentie van Anja Ariese, Mobiliteit & Recruitment. 

Margrit Rang, unithoofd poli dermatologie, kan je meer informatie geven over deze vacature, telefoonnummer (088) 708 4184.
De sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdag 24 oktober 2019.
ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O.

 

Privacy

Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.