Endoscopie verpleegkundige

Wil jij werken in een topklinisch ziekenhuis? Zoek jij uitdaging in je werk en wil jij je graag blijvend ontwikkelen als zorgprofessional? Dan is ZGT de werkgever voor jou! 

Voor ons MDL centrum zijn wij op zoek naar een

Endoscopie verpleegkundige  

Wat ga je doen? 
Je komt te werken binnen het MDL centrum ZGT dat zich momenteel zowel op locatie Almelo als locatie Hengelo bevindt. Het MDL centrum is een proces gestuurde eenheid binnen ZGT. Doel van het MDL centrum is het hele proces rondom een MDL patiënt (poli, dag opname en scopie), zo optimaal mogelijk te organiseren. Daarnaast faciliteren wij bij scopieën van de longgeneeskunde. In de endoscopiekamers vorm je een hecht team met je collega’s en medisch specialisten. Jouw inzet in de endoscopie kan bepalend zijn voor het succes van de behandeling. Jij weet wat er nodig is en bent uitstekend in staat om de patiënt te begeleiden, te monitoren en bij de scopie te assisteren. Jij kunt het verschil maken door jouw goede begeleiding, deskundigheid en empathische houding.

Wat breng je mee?
Je bent een algemeen verpleegkundige die daarnaast de endoscopie opleiding heeft afgerond. Bij voorkeur heb je ervaring met MDL en/of long zorgprocessen. Je beschikt over technisch inzicht, hebt een proactieve werkhouding en werkt graag en goed in teamverband. Je beschikt over een goede klinische blik, je bent stressbestendig, communicatief vaardig en bij voorkeur beschik je over coördinerende vaardigheden. Je bent flexibel en bereid om beschikbaar te zijn voor bereikbare diensten in de avonden, nachten, weekenden en tijdens feestdagen. Los van de periodieke bereikbare diensten is de inzet van de scopieverpleegkundigen van maandag t/m vrijdag gedurende dagdiensten.
Voorwaarde voor aanstelling is dat je voldoende beschermd bent tegen Hepatitis B en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.


Wij bieden jou
De arbeidsovereenkomst is voor onbepaalde tijd. Het dienstverband kan zo spoedig mogelijk ingaan. Het aantal uren bedraagt gemiddeld 24-36 uur (66,67-100%)per week.
Jouw salaris is ingedeeld in FWG 50 en bedraagt minimaal € 2.759,= (50-0) en maximaal € 3.922,= (50-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.
De CAO Ziekenhuizen is van toepassing.

Aangenaam!
Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt als Topklinisch Ziekenhuis bij aan betere zorg door continu te werken aan verbetering en innovatie. ZGT is lid van de STZ en biedt naast goede basiszorg ook gespecialiseerde zorg op hoog niveau aan patiënten in Twente en omstreken. Daarnaast biedt ZGT zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, Qualicor Europe-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Overige informatie

Bij interesse vragen wij jou om zo snel mogelijk te solliciteren. De sollicitatiegesprekken vinden plaats in overleg. Voor inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Willeke Oostewechel-Denneboom, unithoofd, telefoonnummer 06 83 85 04 39. Voel je vrij om contact op te nemen en weet dat er altijd de mogelijkheid is om een dagdeel mee te lopen om een zo goed mogelijk beeld te krijgen. Hiervoor kun je Karin Beking-Bruggert benaderen per mail (k.bruggert@zgt.nl) of telefoonnummer 06 51 24 39 17.

 

Solliciteer

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O. Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement. Acquisitie naar aanleiding van een vacature wordt niet op prijs gesteld.