Endoscopie verpleegkundige in opleiding

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT heeft een topklinische ambitie en draagt bij aan betere zorg door continue te werken aan verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Ben jij een endoscopieverpleegkundige/algemeen verpleegkundige en wil jij ons team in ZGT Almelo/Hengelo komen versterken?
Wij zijn een leuk, enthousiast en gedreven team! Wij leveren met elkaar excellente patiëntenzorg in ons ambitieuze ZGT!

Endoscopie verpleegkundige in opleiding

Jouw werkomgeving en functie 
Je komt te werken binnen het MDL centrum ZGT dat zich momenteel zowel op locatie Almelo als locatie Hengelo bevindt. Het MDL centrum bestaat sinds september 2017 en is een proces gestuurde eenheid binnen ZGT. Doel van het MDL centrum is het hele proces rondom een MDL patiënt (poli, dag opname en scopie), zo optimaal mogelijk te organiseren. Daarnaast faciliteren wij bij scopieën van de longgeneeskunde. De afdeling is nog volop in ontwikkeling! Wij streven naar een optimale inzet van verpleegkundigen binnen het MDL centrum. Daartoe is het mogelijk dat er in de toekomst een uitwisseling in taken tussen de verschillende verpleegkundige functies plaatsvindt om brede inzetbaarheid te creëren. In de endoscopiekamers vorm je een hecht team met je collega’s en medisch specialisten. Jouw inzet in de endoscopie kan bepalend zijn voor het succes van de behandeling. Jij weet wat er nodig is en bent uitstekend in staat om de patiënt te begeleiden, te monitoren en bij de scopie te assisteren. Jij kunt het verschil maken door jouw goede begeleiding, deskundigheid en empathische houding.

Jouw profiel 
Je hebt zin in een nieuwe uitdaging en je wilt je graag verder ontwikkelen. Je bent een algemeen verpleegkundige en bij voorkeur heb je ervaring met MDL zorgprocessen. Je beschikt over technisch inzicht en kan proactief werken in teamverband. Je beschikt over een goede klinische blik en bent stressbestendig. Coördinerende en communicatieve vaardigheden zijn een pré. Je bent flexibel en bereid om bereikbare diensten te draaien.
Indien je de opleiding nog niet hebt afgerond ga je een vervolgopleiding tot endoscopie verpleegkundige (MDL en longgeneeskunde) volgen. Deze vindt plaats bij het Wenckebach instituut (UMCG Groningen). De opleiding duurt 10 maanden.
We nodigen ook reeds gediplomeerde verpleegkundigen uit om te reageren.

Wij bieden 
De arbeidsovereenkomst is voor de duur van de opleiding. Het dienstverband kan zo spoedig mogelijk ingaan. Het aantal uren bedraagt gemiddeld 32 uur (88,89%) per week.
Jouw salaris is ingedeeld in FWG 45 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 2.251,= (45-0) en maximaal € 3.225,= (45-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Na het behalen van het diploma is jouw salaris ingedeeld in FWG 50 en bedraagt minimaal € 2.453,= (50-0) en maximaal € 3.664,= (50-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.
De CAO Ziekenhuizen is van toepassing.
Voorwaarde voor aanstelling is dat je voldoende beschermd bent tegen Hepatitis B en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

Overige informatie
Wij hebben deze vacature geplaatst op 14 februari 2020. Stuur je sollicitatie vóór 09 maart 2020.

Loop gerust een dag mee! Anja Meijnders, unithoofd, kan je meer informatie geven over deze vacature via a.meijnders@zgt.nl
De sollicitatiegesprekken vinden plaats in week 12.

Solliciteer

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O. Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement. Acquisitie naar aanleiding van een vacature wordt niet op prijs gesteld.