Endoscopie verpleegkundige i.o.

Ben jij HBO verpleegkundige, ben je op zoek naar meer regelmaat en heb je affiniteit met de technische kant van het verpleegkundige vak en kortdurend patiëntcontact? Dan is ZGT de werkgever voor jou! 

V
oor ons MDL centrum zijn wij op zoek naar een

Endoscopie verpleegkundige i.o.  

Wat ga je doen? 
Je levert een belangrijke bijdrage aan het succes van de behandelingen van de patiënten van het MDL centrum. Jij weet wat er nodig is en bent uitstekend in staat om de patiënt te begeleiden, te monitoren en bij de scopie te assisteren. Jij maakt het verschil door jouw goede begeleiding, deskundigheid en empathische houding. Je komt te werken binnen het MDL centrum ZGT dat zich zowel op locatie Almelo als Hengelo bevindt. Het MDL centrum is een proces gestuurde eenheid binnen ZGT. Doel van het MDL centrum is het hele proces rondom een MDL patiënt (polikliniek, dagopname en scopie), zo optimaal mogelijk te organiseren. Daarnaast faciliteren wij bij scopieën van de longgeneeskunde. In de endoscopiekamers vorm je een hecht team met je collega’s en medisch specialisten.

Wat breng je mee?
Je bent een BIG geregistreerd verpleegkundige op HBO niveau. Jouw voorkeur gaat uit naar kortdurend patiëntcontact en je hebt affiniteit met techniek en een goed technisch inzicht. Je bent bereid om tijd en energie te stoppen in het volgen van de opleiding tot endoscopieverpleegkundige, denk hierbij aan een werkbelasting van 32 uur per week en ongeveer 4 uur zelfstudie per week voor de duur van ongeveer een jaar. Je hebt een proactieve werkhouding en werkt graag en goed in teamverband. Je bent stressbestendig, communicatief vaardig en beschikt over coördinerende vaardigheden. Je bent beschikbaar voor inzet van maandag t/m vrijdag gedurende dagdiensten en je draait mee in de bereikbare diensten. Deze komen gemiddeld 1x per week (werkdagen) en gemiddeld 1 dag in het weekend per maand voor.  
De opleiding vindt plaats bij het Wenckebach instituut (UMCG Groningen) en duurt 10 maanden. De opleiding zal starten in september.
Voorwaarde voor aanstelling is dat je voldoende beschermd bent tegen Hepatitis B en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

Wij bieden jou
De arbeidsovereenkomst is voor de duur van de opleiding met de intentie voor een vast dienstverband na het succesvol afronden van de opleiding.  Het dienstverband kan zo spoedig mogelijk ingaan. Het aantal uren bedraagt gemiddeld 32 uur (88,89%) per week.
Jouw salaris is gedurende de opleiding ingedeeld in FWG 45 en bedraagt minimaal € 2.554,= (45-0) en maximaal € 3.468,= (45-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Als gediplomeerd endoscopie verpleegkundige is jouw salaris ingedeeld in FWG 50.
De CAO Ziekenhuizen is van toepassing.

Aangenaam!
Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt als Topklinisch Ziekenhuis bij aan betere zorg door continu te werken aan verbetering en innovatie. ZGT is lid van de STZ en biedt naast goede basiszorg ook gespecialiseerde zorg op hoog niveau aan patiënten in Twente en omstreken. Daarnaast biedt ZGT zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, Qualicor Europe-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Overige informatie
Wij hebben deze vacature geplaatst op 22 juni 2022. Stuur je sollicitatie vóór 8 juli a.s. 
De sollicitatiegesprekken vinden plaats op woensdagmiddag 13 juli 2022.
Voor inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Karin Beking per email, k.bruggert@zgt.nl of telefoonnummer, 06 51 24 39 17.
Voel je vrij om contact op te nemen en weet dat er altijd de mogelijkheid is om een dagdeel mee te lopen om een zo goed mogelijk beeld te krijgen.

 

 

 

Solliciteer

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O. Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement. Acquisitie naar aanleiding van een vacature wordt niet op prijs gesteld.